Incredibil, cum a putut fi surprinsă o vedetă de la Exatlon în plină pandemie de coronavirus! Culmea, mătura pe stradă, lângă un muncitor!

Incredibil, cum a putut fi surprinsă o vedetă de la Exatlon în plină pandemie de coronavirus! Culmea, mătura pe stradă, lângă un muncitor!
Incredibil, cum a putut fi surprinsă o vedetă de la Exatlon în plină pandemie de coronavirus! Culmea, mătura pe stradă, lângă un muncitor!

Ciprian Silași a ales să dea mână de ajutor comunității și a măturat pe străzile din Sibiu

Ciprian Silași,unul dintre cei mai buni războinici de la Exatlon din sezonul 2, este un tip, pe cât de apreciat ca sportiv, pe atât de mult este considerat de cei care îl cunosc un om cu inimă mare. Drept dovadă, și ultimele lui acțiuni, făcute toate în folosul comunității! Dincolo de ajutorul dat anumitor companii, fostul concurent din Republica Dominicană a ieșit pe stradă...tot în scop nobil.

Ciprian Silași, voluntar într-o campanie a orașului Sibiu

Ciprian Silași a fost surprins pe un bulevard din Sibiu, orașul său natal, surprinzător făcând curățenie! Totul în plină pandemie de coronavirus. Cel mai probabil, dacă ar fi să ne luăm după spusele apropiaților, el s-a oferit ca voluntar într-o campanie a edililor orașului în care era nevoie de un persoană cu putere de muncă, sănătoasă, care să ajute la bunul mers al lucrurilor în localitate.

Citeste si: Diana Belbita si Giani Kirita au ingropat definitv securea razboiului! Iata ce gest maret a facut fostul fotbalist fata de printesa razboinica si cum au reusit sa treaca peste momentele tensionate traite la Exatlon!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ciprian Silasi a petrecut clipe de VIS alaturi de COMOARA din viata lui! Detalii si imagini WOW cu ei doi IMPREUNA!

Citeste si: Sânziana Buruiană, în doliu! A murit astăzi, vedeta este în stare de șoc

Ciprian Silași mătură pe străzi, în plină pandemie de coronavirus! Situația pare amuzantă din...exterior

Ciprian Silași mătură pe străzi, în plină pandemie de coronavirus, surprinzător lângă un lucrător la curățenie bătrân. Cam acestea sunt imaginile. Situația pare hilară din exterior, dar ea poate fi o acțiune lăudabilă, mai ales că este realizată pentru a ajuta la întreținerea Sibiului, bașca și ca persoană publică.

Frumos gest și riscant, am spune, mai ales acum când nici țipenie de om nu se încumetă să mai iasă nici măcar la cumpărături. Însă războinicul a fost acolo, ca și pe trasee, la...datorie!

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Ciprian Silasi este unul dintre ce mai sexy interpreți de muzică populara. Deși avea în față o carieră promițătoare ca model, el a ales alt drum și acum își câștigă existența din spectacole și evenimente private. Puțini știu că el a lucrat într-un restaurant până când, la vârsta de 19 ani, a fost descoperit un designer și a ajuns să urce pe podium și să apară pe copertele revistelor.

Fostul razboinic de la Exatlon a crescut la țară, iar dragostea pentru muzica populară i-a fost insuflata de părinți,a luat lecții de canto și după un timp a ajuns pe scenă. Acum, se numără printre cei mai apreciați artiști din zona Sibiului și nu numai.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies