Sânziana Buruiană, în doliu! A murit astăzi, vedeta este în stare de șoc

Sânziana Buruiană, în doliu! A murit astăzi, vedeta este în stare de șoc
Sânziana Buruiană, în doliu! A murit astăzi, vedeta este în stare de șoc

Fosta asistentă TV este în stare de șoc.

Sânziana Buruiană trăiește momente cumplite.Vedeta este în doliu! Din păcate, tatăl ei a murit astăzi, după ce în ultimele luni bărbatul a stat în spital la Terapie Intensivă.

Din nefericire, tatăl Sânzianei nu a trecut cu bine peste această spitalizare. Potrivit spynews.ro, bărbatul a murit azi.

Prima declarație după ce tatăl ei a murit:

„Cât se poate am făcut tot ce am putut.

A fost un luptător", a spus Sânziana Buruiană pentru spynews.ro

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pe data de 17 august,  Sânziana Buruiană  încă spera că totul va fi bine. Tatăl ei ieșise din comă și respira singur. 

"De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord.

Acum, are leziuni neurologSice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii

La scurt timp după ce vedeta a fost surprinsă la spital alături de tatăl său, a fost ziua de naștere a ei și le-a spus tuturor ce cadou și-ar dori.

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: „Alexandra trăiește. Parcă o văd acolo”

Vă mulţumesc pentru toate urările frumoase şi sunteţi alături de mine într-un număr atât de mare... cei care vor să-mi facă un cadou să spună o rugăciune pentru tatăl meu, este cel mai frumos cadou pe care îl pot primi! Îţi multumesc Doamne pentru semnul pe care mi l-ai dat!", a scris Sânziana Buruiană atunci.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: ȘOC pentru Livian la Puterea Dragostei! Bianca, în ipostaze apropiate de Bogdan Mocanu! Bărbatul va lua foc când va afla ce spune îndragitul concurent din show despre iubita lui!

Sânziana a sperat într-o minune

Pe data de 17 august, Sânziana Buruiană încă spera că totul va fi bine. Tatăl ei ieșise din comă și respira singur.

Citeste si: ȘOC la EXATLON! Ciprian Silași, relaţie cu o femeie ”cuplată”! La două luni de la despărțirea de Diana, ”războinicul” a punctat la o brunetă superbă! Avem imagini!

" De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea

pe cord. Acum, are leziuni neurologice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă.
Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină(...) A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial"
, a declarat Sânziana Buruiană în cadrul unei intervenții TV.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce mare s-a făcut Izabela, fiica Sânzianei Buruiană! Participă la concursuri de miss pentru copii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies