INCREDIBIL! Horoscopul Chinezesc a prezis pandemia, dar nimeni n-a observat!

horoscopul chinezesc, anul șobolanului de metal, șobolanul de metal, pandemia, a prezis
horoscopul chinezesc, anul șobolanului de metal, șobolanul de metal, pandemia, a prezis

Horoscopul Chinezesc a relevat numeroase semne potrivit cărora anul acesta, numeroase evenimente tragice urmau să aibă loc. Incredibil, iată de ce.

Se pare că încă de la începutul acestui an existau destul de multe semne pentru dezastrul ce avea să se întâmple la nivel mondial, chiar în Horoscopul Chinezesc, dar nu mulți astrologi au băgat în seamă. Acestui an, potrivit Horoscopului Chinezesc, îi corespund două simboluri care au o însemnătate aparte: șobolanul și metalul. Anul Șobolanului de Metal a fost plin de evenimente neplăcute, chiar dezastruoase, de-a lungul istoriei, iar la finalul lunii ianuarie, a adus cu sine noi dezastre.

Citeste si: Anunțul trist făcut de Nelu Tătaru: am putea rămâne în izolare și după 15 mai

Totodată, un alt semn cu ajutorul căruia putem pune pandemia de coronavirus pe seama Horoscopului Chinezesc este chiar simbolistica celor două componente ale acestui an. În medicina tradițională chineză, metalul semnifică aparatul respirator, alături de plămâni și chiar și cavitatea nazală.

horoscopul chinezesc, anul șobolanului de metal, șobolanul de metal, pandemia, a prezis
horoscopul chinezesc, anul șobolanului de metal, șobolanul de metal, pandemia, a prezis

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De ce Horoscopul Chinezesc a prezis pandemia de coronavirus- incredibil!

În Horoscopul Chinezesc, ciclul de 60 de ani este sacru, așa că evenimentele petrecute în anul 1960 (acum fix 60 de ani) se oglindesc cu ce se va îmtâmpla la finalul ciclului, adică în 2020, anul curent.

Energia șobolanului este apa și, alături de metal, reprezintă nergii reci, care duc la distanțarea relațiilor sociale, așa cum se întâmplă și în momentul de față, în numeroase locuri de pe mapamond. Totodată, aceste două energii combinate, pot duce la nedreptăți, conflicte interstatale, dezastre naturale ș.a.m.d.

Citeste si: Donald Trump confirmă că Kim Jong Un este în viaţă

Astfel, anul 1960, tot an al Șobolanului de Metal, a fost unul în care au avut loc nu doar dezastre naturale, ci și tragedii provocate de pameni.

În 1960 a avut loc cel mai mare și devastator cutremur din istorie, produs în Chile. Cu o magnitudine de 9.5 pe scara Richter, cutremurul a durat nici mai mult, nici mai puțin de 10 minute și a fost urmat de un tsunami cu valuri de peste 25 de metri. Nu a afectat doar Chile, ci și Hawaii, Japonia, Philipine, Noua Zeelandă și Australia. Se crede că au murit aproximativ 6 000 de persoane, iar pagubele au fost uriașe.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

De asemenea, Maroc a experimentat un cutremur catastrofal- cel mai mare din istoria țării, tot în 1960, An al Șobolanului de Metal, potrivit Horoscopului Chinezesc.

Peste 15 000 de oameni au murit din cauza acestui dezastru natural.

Cum ne pot afecta evenimentele din acest an, anul Șobolanului de Metal, pe termen lung: 

Totodată, anul 2020 este extrem de important, poate chiar decisiv, pentru că Șobolanul este prima zodie din întreg ciclul de 12 și toate acțiunile/ deciziile din acest an, ne vor influența în următorii 11 ani, potrivit tradiției chinezești.

Citeste si: Raed Arafat, despre prelungirea stării de urgență după data de 15 mai: „Urmează să vedem impactul Paștelui”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

S-a decis! Restaurantele și locurile de joacă rămân închise! News Alert

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies