Îndrăznește vara asta. Iată care sunt tendințele în materie de make-up

Îndrăznește vara asta. Iată care sunt tendințele în materie de make-up
Îndrăznește vara asta. Iată care sunt tendințele în materie de make-up

Fie că ești o persoană îndrăzneață, tot timpul în centrul atenției sau, din contră, ești genul de femeie misterioasă, mai retrasă, anul 2019 are soluții pentru fiecare.

Iată care sunt tendințele în materie de make-up

Sprâncene cât se poate de naturale. Deși peste tot vedem doar sprâncene perfecte, conturate mai mult decât este cazul, vara aceasta sunt la modă sprâncenele naturale. Dacă ești norocoasa posesoare a unor sprâncene voluminoase, tot ce trebuie să faci este să aplici un gel de fixare pentru a îmblânzi firele rebele. Însă dacă sprâncenele tale sunt subțiri și pline de goluri, încearcă să folosești un fard, gel sau creion pentru a obține forma dorită, dar fără a le încărca.

Machiajul grafic rămâne în continuare vedeta acestei veri. Așa că dacă îți dorești să fii la modă, ia un tuș și lasă-ți imaginația să creeze. Poți să te joci cu linii, subțiri sau groase, cerculețe și orice altceva îți mai trece prin minte. În combinație cu niște culori vii de fard, această tehnică arată impecabil.

Dacă până acum erai rușinată și voiai să-ți ascunzi pistruii cu orice chip, iată că vara asta sunt la modă.

Acum este momentul să îți expui pistruii, însă dacă nu îi ai de la mama natură, nu dispera. Sunt o mulțime de soluții prin care îi poți falsifica. Cu un simplu share pe google, pistruii tăi vor deveni reali.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Machiajul smokey eyes: trucuri şi tehnici dezvăluite de make-up artistul Mihaela Rotaru pentru Kfetele.ro

Citeste si: O ştiai pe Oana Roman mereu machiată şi aranjată, dar uite cum arată în pozele acestea! Îţi place?

Citeste si: Mihaela Rotaru, specialistul Kfetele.ro pe make-up: Cum să realizezi un machiaj simplu de zi- step by step

No make-up make-up. Sună destul de dubios, însă dacă ești fană a machiajului simplu, această tehnică ți se potrivește de minune.

Pentru un machiaj simplist, natural și comod trebuie să folosiți un fond de ten cu acoperire mică, iar pentru buze și ochi culorile neutre precum bej-maro sau roz sunt cele potrivite. Pentru un efect mai luminos puteți adăuga puțin iluminator.

Deoarece sezonul estival vine la pachet cu diferite festivaluri de muzică și nu numai, un machiaj exotic te va scoate din anonimat. Culorile neon precum lime, fucsia sau galben electric sunt alegerea perfectă.

Combină-l cu un ruj de culoare închisă și nu vei da greș.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum arată fără machiaj Abigail, tânăra care are nevoie de două ore pe zi pentru a-şi ascunde acneea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies