Înghețată de mango. Un gust fresh, pentru o zi toridă de vară!

retete pentru desert

Înghețată de mango

înghețata de mango se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de înghețată de mango.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă înghețată de mango, preparata așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de înghețată de mango 

Rețeta delicioasă de înghețată de mango, absolut minunata, se prepară în doar 5 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de înghețată de mango este de 30 de minute 

inghetata de ciocolata
Înghețată de mango[Sursa foto: freepik]

Timp de preparare- 30 de minute 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Timp total- o oră 

Rețeta de înghețată de mango este pentru 6 persoane 

inghetata cu banane si mango
Înghețată de mango[Sursa foto: freepik]

Ingrediente – înghețată de mango 

  •  300 g de mango 
  • zeama de la un lime 
  • 10 g de amidon de porumb 
  • 20 ml de apă 
  • 250 ml de smântână lichidă 
  • 150 g de zahăr granulat 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să

dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

inghetata mango cu mascarpone
Înghețată de mango[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Supă cremă de dovleac. Textura și gustul te vor uimi întotdeauna!

Mod de preparare- înghețată de mango 

  1.  în primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de înghețată de mango, este să începeți prin a amesteca, într-o oale de dimensiuni potrivite, amidonul de porumb cu apa, ingrediente peste care veți adăuga și zahărul, dar și smântâna. 
  2. Toate aceste ingrediente se vor amesteca foarte bine, pentru a se omogeniza, iar ulterior oala se va pune pe aragaz, la foc mediu, pentru a începe procesul de fierbere. În tot acest timp, veți amesteca cu telul, continuu, iar abia în momentul în care începe să fiarbă, vom mai lăsa amestecul pe foc timp de aproximativ 5 minute, la foc mediu, astfel încât să înceapă să se îngroașe, în tot acest timp amestecând continuu.
    Odată ce s-a îngroșat, vom lua oala de pe foc și o vom lăsa să se răcească. 
  3. Separat, vom stoarce lămâia verde, iar tot mango-ul îl vom tăia în bucățele de dimensiuni mai mici, ambele ingrediente fiind puse într-un blender, pentru a se amesteca astfel încât să obținem un piure. 
  4. Piureul de mango, se va amesteca ulterior, după ce compoziția s-a răcit, cu aceasta, și se va turna într-o formă de înghețată, sau într-un alt recipient pe care îl aveți la dispoziție. Direct pe cremă, astfel încât să o atingă, vom așeza o folie alimentară, și vom introduce înghețata la congelator, timp de aproximativ 3 ore. 
  5. După acest interval de timp, vom scoate recipientul din congelator, și vom amesteca înghețata pentru a se uniformiza textura, sau o vom blendui cu un blender vertical, în cazul în care dețineți. Ulterior, de această dată recipientul închis, cu un capac, se va introduce la congelator peste noapte, pentru a ne asigura că înghețata este bună de servit. A 2-a zi, rețeta este cu siguranță gata de servit. Poftă bună! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

retete de gustare
Înghețată de mango[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tort Marlenka cu nuci și caramel. O ocazie perfectă pentru a-ți uimi invitații!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Pavlova clasică. Un desert delicios pe bază de bezea și margini crocante!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies