Ingredientul secret care te scapă de molii! Toate femeile trebuie să știe această metodă eficientă împotriva moliilor

Ingredientul secret care te scapă de molii! Toate femeile trebuie să știe această metodă eficientă împotriva moliilor
Ingredientul secret care te scapă de molii! Toate femeile trebuie să știe această metodă eficientă împotriva moliilor

Află din rândurile următoare cum să scapi de molii cu ajutorul unui ingredient din bucătărie.

Moliile sunt o problemă des întâlnită, care ne poate de adevărate bătăi de cap. Astfel, este foarte important să ne luăm măsuri de precauție și să scăpăm de ele pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. Pentru că locul lor preferat este printre haine, aceste insecte ne pot distruge garderoba dacă nu sunt depistate la timp și dacă nu luăm măsurile necesare pentru a scăpa de ele.

În comerț există o mulțime de soluții care protejează hainele împotriva moliilor și care le elimină atunci când apar. Cu toate acestea, dacă vrei o soluție naturală și care nu este costisitoare, atunci cu ajutorul unui ingredient natural pe care fiecare dintre noi îl are în bucătărie, moliile vor deveni doar o amintire urâtă.

Ingredientul din bucătărie care te scapă de molii

Citește și: Cum poţi reutiliza dresurile rupte. Care sunt cele 7 trucuri pentru a le refolosi în casă

Ingredientul secret care te scapă de molii!
Ingredientul secret care te scapă de molii![Sursa foto: freepik]

Oțetul este un ingredient pe care fiecare gospodină îl are în bucătărie. Pe lângă întrebuințarea sa în domeniul alimentar, oțetul are numeroase beneficii și în domeniul curățeniei, făcând o echipă bună cu bicarbonatul de sodiu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Însă, puțini sunt cei care știu că oțetul poate fi folosit și împotriva moliilor. Dacă vrei să elimini larvele înainte de a ecloza, trebuie doar să îți cureți dulapul cu oțet. Trebuie doar să îmbibi o cârpă în oțet alb sau să folosești un pulverizator și o cârpă curată, iar moliile vor dispărea.

Capcană pentru molii

Ingredientul secret care te scapă de molii!
Ingredientul secret care te scapă de molii![Sursa foto: freepik]

Cu ajutorul oțetului poți crea chiar și o capcană pentru molii. Tot ce trebuie să faci este să pui un bol mic sau un borcan cu oțet amestecat cu câteva picături de detergent de vase în dulapul unde îți ții hainele preferate. Insectele vor fi atrase de mirosul de detergent, dar vor fi amețite de cel al oțetului, astfel că vor cădea în lichidul preparat.

De asemenea, poți pregăti și biluțe din bumbac îmbibate în oțet pe care să le așezi în jurul dulapului cu haine.

Cum să scapi de molii

Citește și: Efectul neașteptat al păstrării unui sul de hârtie igienică în frigider. Secretul puțin cunoscut printre gospodine

Cum să scapi de molii
Cum să scapi de molii[Sursa foto: freepik]

Dacă totuși mirosul de oțet nu este pe placul tău sau poate încă nu ai scăpat în totalitate de molii, atunci poți să pui și levănțică în șifonier.

Aceasta are un miros plăcut și este un aliat de nădejde împotriva moliilor.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Beneficiile uimitoare ale frunzelor de dafin în toaletă. Trucul care îți va schimba viața

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies