Îngrozitor! A violat peste 250 de copii și și-a scris într-un jurnal faptele oribile! Cum a fost prins

Îngrozitor! A violat peste 250 de copii și și-a scris într-un jurnal faptele oribile! Cum a fost prins
Îngrozitor! A violat peste 250 de copii și și-a scris într-un jurnal faptele oribile! Cum a fost prins

Îngrozitor! A violat peste 250 de copii și și-a scris într-un jurnal faptele oribile! Cum a fost prins

Un nou caz de pedofilie zguduie o țară întreagă. În mijlocul acestui scandal se află un medic chirurg, care este acuzat de niște fapte de-a dreptul îngrozitoare, care au șocat opinia publică.

Joel Le Scouarnec, specializat în chirurgia abdominală la spitlaul Jonzac, este acuzat că a profitat de pacienții săi minori timp de trei decenii.

Deși a fost condamnat în 2005 pentru abuz asupra unui minor, a continuat să lucreze, iar în 2017 a fost arestat din nou pentru că a violat două fetițe de 4 și 6 ani.

Și ca și cum totul nu era suficient de îngrozitor, bărbatul a detaliat de-a lungul anilor într-un jurnal ce le făcea copiilor, unii dintre ei aflați chiar sub anestezie, în timpul operațiilor.

Citeste si: Imagini demenţiale! Jador, prins în tandreţuri cu fosta iubită a lui Zănoagă! Uite cum îl pupă bomba sexy! FOTO!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Ioana Ginghină, reacție neașteptată după ce a aflat de relația fostului soț: „Urmez întru totul sfatul psihologului”

Citeste si: Andreea Bălan i-a invitat la nuntă, dar s-a răzgândit: „Nu doresc buluceală și să fiu stresată”

Chirurgul francez este suspect pesntru cel puțin 250 de abuzuri asupra minorilor și este considerat cel mai prolific pedofil din Franța.

Cum a reacționat una dintre victimele sale, când a aflat ce a pățit

Bărbatul în vârstă de 66 de ani a atacat fetițe și băieți în timpul operațiilor și și-a ținut într-un jurnal toate detaliile îngrozitoare.

Deși a negat că le-a violat pe cele două fetițe, el a recunoscut că a avut un comportament deviant cu ele, potrivit avocatului său. În timpul investigațiilor, poliția care a ajuns la el acasă a găsit un jurnal în care ținea evidența tuturor atacurilot sale, potrivit Daily Mail.

Atunci când oamenii legii au dat peste mai multe nume din jurnal și i-au contactat, victimele le-au dezvăluit că nu au știut nici măcar o clipă că au fost într-un fel abuzați.

Într-o filă de jurnal, doctorul a scris cât de frustrat a fost atunci când părinții unei tinere paciente au întreupt momentul ca el să fie singur cu fetița. Atunci când a aflat ce putea să pățească, victima a început să meargă la psiholog.

Procesul lui Le Scouarnec va începe în anul 2020.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Detalii şocante despre iubitul Alexandrei! Vezi ce se întâmplă cu tânărul în aceste momente! "Este în viaţă"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies