„Inima plânge.” Ce s-a observat pe contul Alinei Sorescu, după ce fostul ei soț le-a luat pe fetițe acasă

„Inima plânge.” Ce s-a observat pe contul Alinei Sorescu, după ce fostul ei soț le-a luat pe fetițe acasă
„Inima plânge.” Ce s-a observat pe contul Alinei Sorescu, după ce fostul ei soț le-a luat pe fetițe acasă

După ce au avut un mariaj lung, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis că cea mai bună variantă este să o ia pe drumuri separate.

Cei doi s-au luptat prin tribunale pentru custodia fetițelor, iar recent decizia instanței a fost ca cele două să stea o săptămână la tatăl lor și o săptămână la mama lor.

Citește și: Reacția fiicelor Alinei Sorescu, după ce au aflat că trebuie să meargă la Alex Ciucu o săptămână

Alina Sorescu, încurajată de fani, după decizia instanței în privința fetelor

Pe rețelele de socializare, artista a mărturisit că va face tot ce va putea ca viața micuțelor să nu însemne doar mutări și schimbări de mediu, deoarece pe o perioadă mai lungă de timp acest lucru nu le va face bine din punct de vedere psihic și nu numai.

Acest lucru o macină foarte tare, iar în momentul actual duce o luptă în interiorul ei. În această perioadă vedeta a postat mai multe mesaje despre mamele care suferă și despre cum viața merge înainte.

„Orice mamă suferă pentru copiii săi mai mult decât orice pe lumea asta”/ „ Viața merge înainte”, sunt unele mesaje ale artistei, postate în această perioadă a proceselor de custodie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Persoanele care o urmăresc îi sunt alături în aceste momente dificile și chiar dacă vedeta apare mereu cu zâmbetul pe buze, tristețea i se poate citi în ochi.

La ultima postare a vedetei, internauții i-au sărit în ajutor cu sfaturi și au încurajat-o să nu își piardă încrederea, deoarece totul va avea un final frumos.

 Ce s-a observat pe contul Alinei Sorescu, după ce fostul ei soț le-a luat pe fetițe acasă
Ce s-a observat pe contul Alinei Sorescu, după ce fostul ei soț le-a luat pe fetițe acasă[Sursa foto: Instagram]

Ce mesaje i-au lăsat internauții Alinei Sorescu

Cei care o urmăresc pe Alina Sorescu sunt de părere că este o femeie foarte puternică, care, chiar dacă trece printr-o perioadă grea, nu se oprește din a lupta.

Ea este cu zâmbetul pe buze și speră ca totul să se termine cu bine pentru micuțele ei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mă bucur că nu ți-ai pierdut zâmbetul, deși inima plânge. Fii puternică pentru fetele tale”/ ”Să ai răbdare și încredere în tine. O să fie greu, dar o să te obișnuiești, te cred, ca mamă suferi”/ ”Copiii își iubesc mamele. Fii puternică. Viața merge înainte, ai fete frumoase”/ ”Capul sus! Timpul șterge răni, vindecă suflete și aduce ceea ce merităm”/ ”Îți doresc să ai putere și răbdare pentru eu cred că vei reuși”, au

fost câteva dintre mesajele venite de la fani pentru Alina Sorescu.

 Ce s-a observat pe contul Alinei Sorescu, după ce fostul ei soț le-a luat pe fetițe acasă
Ce s-a observat pe contul Alinei Sorescu, după ce fostul ei soț le-a luat pe fetițe acasă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Copiii trebuie să crească armonios și într-un mediu stabil.” Alina Sorescu, dezvăluiri despre frica de a nu-și pierde fiicele, în urma procesului de divorț cu Alexandru Ciucu

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

“Ele nu se vor stabiliza și vor fi tot timpul altele.” Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, îndurerați după hotărârea magistraților în privința custodiei fiicelor sale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies