Inna își dorește copii cu Deliric?! Ce a declarat cântăreața

inna deliric gravida
Inna este extrem de fericită alături de iubitul ei

Inna și Deliric formează un cuplu de ceva timp și acest lucru nu mai este un secret. Inna a făcut câteva declarații referitoare la iubitul ei.

Inna este una dintre cele mai iubite artiste din România și atunci când s-a aflat că iubitul ei este Deliric, toată lumea a fost în extaz. Cântăreața nu ratează niciun moment pentru a vorbi despre rapper.

Inna își dorește copii cu Deliric

Inna și Deliric formează la momentul actual cel mai iubit cuplu din showbiz-ul românesc. Au extrem de mulți fani pe rețelele de socializare care le urmăresc fiecare pas și asta nu poate decât să îi bucure. 

De cele mai multe ori, Deliric îi scrie comentarii iubitei lui chiar la pozele pe care aceasta le urcă pe internet și se amuză împreună de răspunsurile pe care fanii Innei le oferă.

Citeste si: România, reprezentată la Milano Fashion Week: piesa INNEI, „Iguana”, în show-ul Versace

Inna nu contenește să-și arate iubirea față de Deliric și în orice apariție pe rețelele de socializare menționează numele rapperului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

inna deliric insarcinata
Inna a declarat că își dorește să aibă copii[Sursa foto: Instagram Inna]

“Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, a declarat Inna.

Inna a povestit că nu s-a gândit nicio secundă la faptul că ea și Deliric sunt foarte diferiți prin muzica pe care o au de oferit, dar acest lucru nu o deranjează.

Citeste si: Inna acum e celebră în întreaga lume, dar nimeni nu a știut în ce condiții a trăit în Mangalia! Cum era ea în copilărie

„Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling. Nu cred. Dar știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția”, a mai spus cântăreața.

inna gravida
Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România[Sursa foto: Instagram Inna]

Inna își dorește copii, dar preferă să vină atunci când va fi momentul prielnic.

"Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a mai spus cântăreața.

Deliric o iubește la fel de mult pe Inna, dar fiind faptul că întotdeauna găsește o portiță pentru a-i strecura numele în videoclipurile pe care le postează.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies