Întâlnirile după 60 de ani. Reguli, sfaturi și greșeli frecvente

intalniri dupa 60 de ani
Întâlniri după 60 de ani

Singurătatea este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă oameni, în special după vârsta pensionării. Din diverse motive, fie că vorbim de divorț sau deces, o mulțime de persoane trecute de 60 de ani nu mai au un partener.

Chiar dacă nu mai sunt în floarea vârstei, acestea nu trebuie să se izoleze, ci să încerce să găsească o persoană potrivită.

Descoperă în rândurile de mai jos câteva reguli și sfaturi pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să ieși la o întâlnire și ai peste 60 de ani, dar și ce greșeli este esențial să le eviți!

1. Trebuie să știi ce vrei

relatii noi dupa 60 de ani
relatii noi dupa 60 de ani[Sursa foto: freepik]

În tinerețe obișnuim să ieșim la întâlniri doar de amuzament sau pentru o experiență nouă, însă la bătrânețe nu ne mai permitem acest lucru. De aceea, este esențial să știi cu exactitate ce îți dorești de la un partener și să nu îți fie teamă să ai pretenții.

2. Fii sincer cu ceea ce îți dorești

Pentru ca interacțiunea dintre tine și cealaltă persoană să fie una corectă, trebuie să fii sincer cu sentimentele tale și cu ceea ce îți dorești. Așadar, stabilește clar unde vrei să ducă relația și nu face compromisuri care să nu merite. Este bine să îți asculți inima și instinctul!

3. Ia-ți timp

Este normal să îți fie teamă să ieși la o întâlnire dacă nu ai făcut-o de ceva vreme.

În special dacă ți-ai pierdut partenerul, va fi destul de dificil să începi să te întâlnești cu persoane noi. De aceea, nu trebuie să te simți forțat să faci lucruri pentru care nu ești pregătit. Oricine are nevoie de o perioadă de vindecare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

4. Așteaptă să te vindeci

sfaturi dating dupa 60 de ani
Sfaturi dating după 60 de ani[Sursa foto: freepik]

Poate că te simți răvășit de pierderea partenerului tău sau de o experiență urâtă de divorț. Dacă nu ești vindecat, este posibil ca experiența alături de o altă persoană să fie una negativă.

5. Fii deschis pentru o experiență nouă

Viața nu se termină la 60 de ani! Chiar dacă nu mai ești în tinerețe, se poate clădi o relație frumoasă chiar și acum.

Este foarte benefic să fii deschis pentru experiențe noi, fiindcă nu știi niciodată ce îți rezervă destinul.

6. Ai încredere în tine

Indiferent de vârstă, încrederea în sine este un mare atuu! O persoană care știe de ce este capabilă și cât de valoroasă este, poate cuceri pe oricine își dorește.

7. Întâlniri online

În ultimii ani, tot mai mulți oameni și-au găsit sufletul pereche cu ajutorul aplicațiilor de dating online. Totuși, este esențial să fii precaut, deoarece se pot ascunde tot felul de oameni nepotriviți. Nu oferi prea multe date despre tine în mediul online!

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

8. Verifică-ți sănătatea

dating dupa 60 de ani
Dating după 60 de ani[Sursa foto: freepik]

Înainte de a fi foarte apropiat de cineva, este recomandat să îți verifici starea de sănătate și să discutați deschis  despre aceste aspecte obișnuite ale vieții

Greșeli pe care persoanele de peste 60 de ani le fac atunci când ies la o întâlnire

Una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii de peste 60 de ani le fac atunci când ies la o întâlnire este să considere totul prea serios. Este important să știi că o ieșire poate să nu fie cum te aștepți și trebuie să fii mai degajat. O altă greșeală este să încerci să pari cine nu ești sau să te comporți precum persoanele mai tinere, dorind să creezi o aparență. Un astfel de comportament îl va îndepărta pe cel de lângă tine. De asemenea, nu este recomandat să încerci la bătrânețe să repari o relație care nu a funcționat în tinerețe. Este posibil să suferi mai mult decât dacă ai rămâne singur.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Înțelegerea celor 3 tipuri de relații romantice și identificarea tipului tău de relație

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies