Intenționează Gabi Bădălău să îi ia copiii Claudiei Pătrășcanu? „Sunt convins că băieții mei ar avea un viitor foarte bun lângă mine și lângă familia mea! Mă duc foarte des la ei.”

Intenționează Gabi Bădălău să îi ia copiii Claudiei Pătrășcanu? „Sunt convins că băieții mei ar avea un viitor foarte bun lângă mine și lângă familia mea! Mă duc foarte des la ei.”
Intenționează Gabi Bădălău să îi ia copiii Claudiei Pătrășcanu? „Sunt convins că băieții mei ar avea un viitor foarte bun lângă mine și lângă familia mea! Mă duc foarte des la ei.”

Afaceristul a vorbit deschis despre legătura pe care o are cu cei doi copii ai săi.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat cu scandal în urmă cu 5 ani. După divorțul de tatăl copiilor săi, artista s-a mutat cu băieții la Constanța, departe de tatăl lor. Acum, invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, Gabi Bădălău a vorbit despre planurile sale de viitor cu privire la custodia copiilor.

Citește și: Gabi Bădălău, adevărul din spatele rețelelor de socializare! De ce își modifică afaceristul pozele: „Am învățat de la Bianca să îmi modific pozele. Sunt un bărbat foarte asumat.”

Intenționează Gabi Bădălău să îi ia copiii Claudiei Pătrășcanu?
Gabi Bădălău și copiii săi [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

Gabi Bădălău își dorește să aibă copiii mai aproape

Afaceristul a declarat că în ciuda distanței petrece destul de mult timp cu băieții săi. Cu toate acestea, Gabi Bădălău intenționează să facă tot posibilul pentru a-și aduce băieții mai aproape, chiar dacă acest lucru presupune să îi ia de la mama lor.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Eu sunt un tată foarte implicat în viața copiilor mei și sunt foarte dedicat lor. Sunt convins că băieții mei ar avea un viitor foarte bun lângă mine și lângă familia mea. Am să lupt pentru lucrul ăsta, pentru că e vorba de creșterea, de educația lor și de viitorul lor. Într-adevăr, Claudia face alienare parentală. Mi-am dorit foarte mult să vină la București. Îmi doresc foarte mult să petrec timp cu copiii, să îi iau de la școală, să mă duc cu ei la un meci de fotbal, să mâncăm o pizza.

Ei stau la Constanța. Mă duc foarte des la ei. Mă duc la fotbal, îi iau de la școală, mă duc la ședințele cu părinții, doar că nu pot să fac lucrul ăsta zi-de-zi. Eu am copiii doar weekendul 1 și 3 pe lună. Îmi doresc să fiu implicat mai mult în viața copiilor mei, mai ales că asta este vârsta cea mai minunată. Ei, fiind băieți, sunt convins că au nevoie de partea asta bărbătească lângă ei.
Sunt pregătit să fiu tată full-time. Eu mă consider tată full-time și îmi doresc să fiu lângă ei și sunt lângă ei de cele mai multe ori, doar că distanța asta, vrem nu vrem, fac vreo 5-6 ore pe drum și mă duc cât de des pot la ei. Petrec timp cu ei și facem activități în Constanța, dar îmi doresc foarte mult și sunt convins că băieții au un viitor mult mai bun lângă mine și lângă familia mea și o să lupt ca ei să fie bine
.”, a declarat Gabi Bădălău.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Oana Roman profită de vara aceasta! Vedeta se bucură de libertate, după divorțul de fostul soț: „Sunt liberă, liniștită, pot să mă duc unde vreau, fără să trebuiască să dau explicații!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină? „Am o problemă foarte gravă. Ce mă fac? Atât de nervoasă am fost la un moment dat.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies