Interviu Ana-Maria Barnoschi: "Am avut toată viața probleme cu greutatea, în sensul în care am fost mereu prea slabă."/ EXCLUSIV

Interviu Ana-Maria Barnoschi:
Interviu Ana-Maria Barnoschi: "Am avut toată viața probleme cu greutatea, în sensul în care am fost mereu prea slabă."/ EXCLUSIV

Ana-Maria Barnoschi, o prezență cunoscută și apreciată pe micile ecrane, a devenit un nume familiar pentru telespectatori datorită carismei sale.

Cu un zâmbet mereu radiant, șatena interpretează cu umor o serie de personaje în cadrul emisiunii “Roata norocului” de la Kanal D. Într-un interviu pentru Kfetele.ro, Ana-Maria Barnoschi a dezvăluit cum o să arate rochia de mireasă la care visează, dar și care este rutina ei de frumusețe.

Kfetele: Într-un interviu pentru Kanal D ai povestit despre copilăria ta la bunicii din Giurgiu.

De ce iți aduci aminte cu drag din acea perioadă?

Citește și: Interviu Simona Pătruleasa: "Nu am ales eu televiziunea, a fost pur și simplu o întâmplare. Am fost chemată să dau o probă și așa a început această aventură frumoasă."/ EXCLUSIV

Ana-Maria Barnoschi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Interviu Denise Rifai: "Iubesc mult aurul. Îmi plac și pietrele prețioase foarte mult, fie că e vorba de diamant, rubin, safir sau smarald."/ EXCLUSIV

Ana-Maria Barnoschi: A fost o perioadă minunată de care îmi aduc aminte cu drag de fiecare dată. Toată ziua eram afară, pe strada, cu copiii, la joacă. Îmi amintesc cum mă striga mamaia mea să vin să mănânc și cum trăgeam de fiecare moment, ca să mă mai joc un pic. Îmi amintesc de toate jocurile copilăriei, cum mă cătarăm pe toate gardurile, cum mă bagăm pe sub mașini.

Când mă duc cu gândul spre copilărie îmi aduc aminte de scovergile pe care mi le făcea mamaia; de aceea cred că le mănânc cu plăcere și acum.

Kfetele: Ai o siluetă de invidiat. A fost vreo perioadă în viața ta când ai avut probleme cu greutatea? Se spune că trebuie să ai un echilibru între alimentație și sport. Cum te menții?

Ana-Maria Barnoschi: Am avut toată viață probleme cu greutatea, în sensul în care am fost mereu prea slabă.

Am auzit mereu în jurul meu cât sunt de slabă, dar am ajuns într-un punct în care efectiv nu mai ajunge această informație la mine. Eu mă iubesc așa slabă cum sunt și nu mă mai afectează ce spun cei din jur. Eu fac sport de mică, am arderile rapide. De câțiva ani am încercat să găsesc o "rețetă" echilibrată intre sport și ceea ce mănânc. Merg la sport măcar de două ori pe săptămână.
Înainte îmi permiteam să mănânc tot ce vreau, la orice oră, îmi permit și acum pentru că am metabolism bun, dar încerc să mănânc mai sănătos. Ceea ce mâncam ne afectează și interiorul, nu numai exteriorul.

Kfetele: Cum decurge o zi din viața ta atunci când ai filmări pentru Roata Norocului?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ana-Maria Barnoschi si Bursucu [Sursa foto: Kanal D]

Ana-Maria Barnoschi: Eu nu sunt neapărat o persoană matinală, dar în zilele în care am filmări mă trezesc la ora opt, scot cățeii la plimbare și le dau de mâncare. Apoi plec la studio, urmează etapa de machiat, coafat, discutat ținutele, apoi avem ședință în care discutam detalii despre tema emisiunii; apoi începem filmările și tare bine ne simțim acolo, împreună.

Iar în sezonul acesta chiar avem o abordare inedită, am introdus “călătoriile” virtuale prin diverse zone ale lumii, așa că vă așteptam în fata micilor ecrane în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Kfetele: Cât de mult durează să realizezi machiajul tău și care sunt cele mai importante produse de machiaj pentru tine? Ai zile în care ieși nemachiată pe stradă?

Ana-Maria Barnoschi: Un machiaj mai elaborat, fie pentru emisie, fie pentru un eveniment, durează undeva la 40 de minute. Cele mai importante produse sunt gelul de sprâncene și rujul sau gloss-ul pentru buze. Sunt foarte multe momente când nu port machiaj. În general, dacă nu am filmări nu mă machiez.

Kfetele: Ai un piercing pe post de alunită. Cum ai luat decizia de a-l face?

Ana-Maria Barnoschi[Sursa foto: Kanal D]

Ana-Maria Barnoschi: Îmi doream foarte mult să am acea alunită. Îmi plăcea Natalia Oreiro, mă uitam la "Înger sălbatic" când eram mică și îmi plăcea mult alunita ei.:)

Kfetele: Care este rutina ta de îngrijire a tenului?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ana-Maria Barnoschi: Îmi demachiez tenul dimineața și seara, aplic cremă hidratantă și SFP 50 când trebuie să ies. În funcție de tratamentele pe care le fac, aplic produse cu retinol sau ciclaplast.

Kfetele: Trăiești o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad. După cererea în căsătorie din Santorini, următorul pas e nunta. Cum ar trebui să arate rochia ta de mireasă?

Ana-Maria Barnoschi[Sursa foto: Instagram]

Ana-Maria Barnoschi: Nu mă pot decide la una singura, mai ales că visez la acest moment de când sunt mică. Sigur voi avea cel puțin două rochii; vreau și una sirena și una de prințesă, îmi doresc să trec prin toate stilurile. La biserică mi-ar plăcea să port o rochie tip sirenă.

Kfetele: Iți place să petreci timp în bucătărie?

Ana-Maria Barnoschi: Ocazional, da, mai simt nevoia să petrec timp în bucătărie gătind ceva bun. Nu mi-ar plăcea să fac treaba asta pentru că trebuie, ci pentru că așa simt. Îmi place să gătesc pentru cei din jur la ocazii speciale, să le fac și surprize culinare.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi pentru femei, dar și interviuri cu celebrități.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Interviu Oana Roman: “E o provocare dorită, adică eu am propus școlii acest proiect și mă bucur că au fost deschiși.” /EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies