Interviu Oana Roman: “E o provocare dorită, adică eu am propus școlii acest proiect și mă bucur că au fost deschiși.” /EXCLUSIV

Interviu Oana Roman: “E o provocare dorită, adică eu am propus școlii acest proiect și mă bucur că au fost deschiși.” /EXCLUSIV
Interviu Oana Roman: “E o provocare dorită, adică eu am propus școlii acest proiect și mă bucur că au fost deschiși.” /EXCLUSIV

Oana Roman este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale showbizului românesc.

Talentată, cu o charismă inconfundabilă, fiica Mioarei Roman a devenit cu ușurință un nume de referință în România. O fire ambițioasă, Oana a știut mereu cum să își atingă țelurile și să devină pentru multe femei un model de inspirație. Este prezentă în mediul online zi de zi și oferă sfaturi care mai de care mai interesante, celor care o urmăresc pe platformele de socializare.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Kfetele.ro, Oana Roman a vorbit cu sinceritate despre secretele pe care le folosește în rutina ei de frumusețe, dar și ceea reprezintă cursul de bune maniere pe care îl va preda la scoală.

Citește și: Interviu Andreea Marin: "Am slăbit 13 kg vara aceasta și îmi doresc să mai dau jos câteva ca să ajung la silueta din liceu."/ EXCLUSIV

Interviu Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Kfetele: Cum ți se pare noua provocare de a preda ore de bune maniere în scoală? Ce presupune mai exact cursul respectiv?

Oana Roman: E o provocare dorită adică eu am propus școlii acest proiect și mă bucur că au fost deschiși.

În cadrul școlii Quantum, unde învață Isa există un proiect care se numește Școala Părinților, unde orice părinte din școală poate propune un curs sau o activitate pe care să o predea copiilor. Eu am venit cu ideea de a face un fel de curs interactiv de bune maniere în care să vorbesc cu copiii la modul cel mai interactiv despre bune maniere, politețe, comportament în societate. Vor fi niște întâlniri în care împreună cu copiii vom face o incursiune prin aceste concepte în mod practic.
Adică nu voi preda teorie, ci vom face ca niște mici scenete în care ei vor fi în anumite situații și vom vedea împreună ce facem, cum vorbim și cum ne comportam când de exemplu: mergem la restaurant sau într-o vizită, sau la ziua cuiva, la teatru, la cinema, etc. Vom învăța cum se pune masa, ce tacâmuri folosim, cum folosim diverse obiecte, etc. Toate acestea la modul practic și cu veselie.
Va fi ca o joacă din care ei vor învăța anumite deprinderi.

Kfetele: Ai un ten de porțelan. Care este rutina ta de frumusețe pentru ten? Ce faci acum în plus, fata de ce ceea ce făceai în urma cu 10 ani. Ești mai atenta cu acest aspect?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Interviu Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman: Rutina mea e una foarte bine stabilită acum și mult mai constantă și consistentă fată de acum 10 ani. Recunosc că până acum 5- 6 ani nu acordam destulă atenție produselor de îngrijire a tenului și mai mult decât că mergeam la un tratament cosmetic de câteva ori pe an și foloseam o cremă hidratantă și câte o mască, nu făceam mare lucru.

În ultimii ani am început să mă documentez mai mult și să testez produse până mi-am creat o rutină. Am o gamă de creme anume pe le care le folosesc cu succes de câțiva ani și sunt foarte mulțumită. Merg la masaj facial și la tratament cosmetic în mod constant și mă îngrijesc mult mai atent. Aplic crema SPF zilnic un orice anotimp, folosesc cremă cu acid hialuronic, cu retinol seara, aplic seruri cu acid hialuronic și vitamina C și demachiant de bună calitate. Mă spăl pe față cu apă termală.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi pentru femei, dar și interviuri cu celebrități.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Interviu Giulia Nahmany: "Eu am trăit așa încă din copilărie. Mereu să dai și să ajuți pe alții care nu sunt atât de norocoși pe cât ești tu." EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies