Interviu Andreea Marin: "Am slăbit 13 kg vara aceasta și îmi doresc să mai dau jos câteva ca să ajung la silueta din liceu."/ EXCLUSIV

Interviu Andreea Marin:
Interviu Andreea Marin: "Am slăbit 13 kg vara aceasta și îmi doresc să mai dau jos câteva ca să ajung la silueta din liceu."/ EXCLUSIV

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale showbizului autohton.

O fire complexă care și-a dorit mereu să devină cea mai bună versiune a sa, Andreea și-a început cariera în televiziune încă de la vârsta de 19 ani. În calitate de reporter special, prezentatoare și producător TV și-a făcut de fiecare dată sarcinile, cu multă pasiune și dedicare pentru domeniul ales. La inimile românilor a ajuns în mod special, prin emisiunea “Surprize, Surprize”, care a reușit să îi ofere titulatura de Zâna Surprizelor.

Ani la rând, telespectatorii o așteptau cu sufletul la gură pe Andreea, cea care le oferea speranță, zâmbete pe față, dar și lacrimi pe obraji de emoție. Cu rochiile diafane, care mai de care mai frumoase, părul negru ca abanosul pus în evidență de coafuri spectaculoase, Andreea a devenit o emblemă stilistică pentru mii de femei. Jurnalista poate fi catalogată cu ușurință, ca fiind una dintre cele mai stilate vedete din România.

Kfetele: Arăți minunat, ai întinerit. Care este secretul tău? Ești una dintre puținele vedete fără intervenții estetice. 

Citește și: Cum își menține Andreea Marin silueta. Care este rețeta ei secretă de pizza care a ajutat-o să slăbească

Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andreea Marin: Îți mulțumesc pentru compliment. Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu.  Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru.

Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist Carmen Barcan, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica.

Si am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului.

Kfetele: Cum ai luat decizia de a-ți schimba culoarea părului?

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]

Andreea Marin: Culoarea părului meu, după zeci de ani de negru abanos s-a schimbat datorită Florentinei Chiran, care are grijă de părul meu de mult mulți ani și care mi-a sugerat  această schimbare, întrucât, într-adevăr negrul înăsprește trăsăturile feței, așa cum spune și ea. Am încercat, am văzut că îmi place, am mers pe mâna ei și am făcut nuanțe din ce în ce mai deschise și cred că acum am ajuns la acea balanță corectă între culoarea tenului meu și cea a părului.

Într-adevăr, par că sunt câțiva ani dați înapoi și datorită acestui aspect care pare minor, dar care iată, contează.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi pentru femei, dar și interviuri cu celebrități.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Interviu Giulia Nahmany: "Eu am trăit așa încă din copilărie. Mereu să dai și să ajuți pe alții care nu sunt atât de norocoși pe cât ești tu." EXCLUSIV

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies