EXCLUSIV! Interviu Andreea Stravoiu: "Sunt destul de radicală atunci când vine vorba de comportamentul partenerului și asta pentru că îmi doresc să primesc ceea ce ofer."

EXCLUSIV! Interviu Andreea Stravoiu:
EXCLUSIV! Interviu Andreea Stravoiu: "Sunt destul de radicală atunci când vine vorba de comportamentul partenerului și asta pentru că îmi doresc să primesc ceea ce ofer."

Andreea Stravoiu poate fi urmărită alături de George Mihai în emisiunea de călătorii “ROventura”, la Kanal D, în fiecare sâmbătă, de la 15:00.

 Frumoasa șatenă a oferit un interviu în exclusivitate pentru Kfetele.ro:

1. Andreea, care este cea mai frumoasă amintire din copilăria ta? Unde ai petrecut primii ani ai vieții tale?

Am avut o copilărie extrem de frumoasă. Am crescut în Zărneșți, în aceeași casă, pe aceeași stradă și a fost minunat, nu mi-a lipsit nimic.

Cele mai frumoase momente, cu siguranța, au fost cele în care stăteam cu prietenele mele.

Eram un grup de câteva fete, foarte unite, ne petreceam mult timp împreună și nu ne plictiseam niciodată. Povesteam, aveam tot felul de jocuri, ne ajutam și ne sprijineam ori de câte ori aveam nevoie. E minunat că și în ziua de astăzi lucrurile au rămas la fel.

Deși suntem la distanță și fiecare are viața ei, noi continuăm să vorbim și să ne vedem.

2.  Te-ai remarcat în cadrul emisiunii "Bravo ai stil!" difuzată de postul TV Kanal D, iar de aici a fost rampa de lansare în lumea mondenă. Cum este viața ta, în prezent, în urma participării la concursul televizat de fashion?

"Bravo, ai stil!" mi-a schimbat viața la 180 de grade. Nu știam ce mă așteaptă când am ales să intru în concurs, dar pentru ceea ce am reușit să realizez, aș lua-o oricând de la capăt.

Nu a fost ușor, dar a fost frumos. Tot ce sunt astăzi se datorează acestei emisiuni. Acolo mi-am descoperit pasiunea pentru televiziune, am învățat ce înseamnă să fii pe un platou de filmare, ce implică spiritul de echipă și de competiție în același timp, iar pe lângă toate astea, am descoperit cine sunt și ce îmi doresc! Pornind de la aceste lucruri și dezvoltându-mă în timp puțin câte puțin, am ajuns astăzi să am jobul pe care mi l-am dorit, să am timp pentru ceea ce mă pasionează, să fiu înconjurată de oamenii potriviți, să locuiesc exact unde îmi doresc și
să fiu sigură pe mine că pot realiza tot ceea ce îmi propun. Înainte de "Bravo, ai stil!" nu aveam încredere în mine și nici curaj să schimb lucrurile care mă nemulțumeau.

Citeste si: EXCLUSIV! Interviu Teo Trandafir: "Dacă am investit sentiment şi suflet într-un bărbat şi el decide să se ridice de pe scaunul pe care stătea fără a se mai întoarce, asta nu ştiu dacă aş putea ierta..."

Andreea Stravoiu

3. Cât de greu ți-a fost să te adaptezi la viața din București?

A fost foarte ușor! După terminarea concursului, pentru mine a fost ceva ireal să văd că, oriunde m-aș duce, oamenii mă recunosc și mă apreciază.

E greu să descriu cât de frumos era sentimentul. Astfel că, indiferent unde mergeam, în mall, la terasă, la prezentări de modă sau la evenimente, oamenii veneau să vorbească cu mine, mă cunoșteau, și în felul acesta am putut să leg foarte multe prietenii.

Mai mult, din momentul în care am început să lucrez în echipa Kanal D m-am simțit ca într-o familie. Am avut și am în continuare parte de oameni care îmi sunt în aceeași măsura prieteni și colegi! Nu am simțit niciodată că sunt singură!

4. Ai mereu un ten luminos, fără a-l încărca cu mult machiaj. Care este rutina ta de frumusețe? Există vreun produs care nu lipsește din trusa ta de machiaj?

Mă machiez foarte puțin și foarte rar. Desigur, la filmări mă machiez în fiecare zi, dar când sunt acasă aproape deloc. Au fost dăți când am mers la evenimente nemachiată, pentru că îmi plăcea mai mult cum arătam așa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu am niște produse de machiaj miraculoase, folosesc eyeliner, mascara, farduri de pleoape, blush, rujuri și un fond de ten, de care nu m-aș putea lipsi niciodată pentru că păstrează o tentă naturală a tenului. Eu la filmări sau la evenimente mă machiez singură. Nu îmi plac machiajele stridente, care îmi încarcă tenul, așa că prefer să mi-l fac eu așa cum îmi place și mă simt bine.

Iar ca rutină, nici la capitolul acesta nu am ceva foarte complex. Îmi curăț tenul în fiecare seară, asta e lege, însă nu întotdeauna folosesc creme speciale.

Andreea Stravoiu

Citeste si: Cine este Andreea Stravoiu. „Iubesc orașul în care m-am născut, străzile, natura și oamenii care au sfințit locul”

5. Care sunt cele cinci piese vestimentare din dressing-ul tău, la care nu ai putea vreodată să renunți? Ce consideri tu că trebuie neapărat să aibă o femeie în garderobă?

  1. Pantofii cu toc, cât mai înalt și de preferat stilleto
  2. O rochie neagră mulată pe corp de lungime medie, potrivită pentru orice ocazie
  3. O maletă, evident, merge la orice
  4. Jeanși, eu port foarte des și mi se pare că merg la orice ținuta și în orice combinație, sport sau elegantă
  5. O pereche de pantofi sport

Acestea sunt cele 5 obiecte vestimentare care mă salvează pe mine din orice încurcătură. În general, nu pun preț pe valoarea hainelor, nu fac o obsesie pentru ele. Îmi cumpăr haine atunci când văd ceva ce îmi place și care îmi e util, le port de câteva ori și apoi le donez. Nu îmi place să îmi încarc dulapurile cu haine, prefer să am piese vestimentare care să fie versatile, să îmi avantajeze silueta și să nu fie extravagante.

Orice femeie ar trebui să aibă în garderoba măcar o maletă 😂. Eu m-am făcut celebră cu această piesă vestimentară, așa că pun mare preț pe ea. 😂

6. Călătoreșți foarte mult în țară pentru a face filmările pentru emisiunea "ROventura". Cum ți se pare participarea la un asemenea proiect?

Acest proiect pentru mine este o binecuvântare de la Dumnezeu. Este un vis devenit realitate, un proiect care mă împlinește pe deplin și care mi-a adus numeroase satisfacții. Datorită acestei emisiuni am avut ocazia să îmi cunosc țara, să împărtășesc toate experiențele cu oamenii de acasă care ne urmăresc și care poate nu reușesc să vadă toate locurile. Învăț ceva nou de la fiecare om pe care îl întâlnesc și mă bucur că am șansă să văd o mulțime de locuri frumoase. Este o împletire extraordinară între muncă și pasiunea mea pentru călătorii.

Andreea Stravoiu si George Mihai

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență sâmbătă cu emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”!

7. Pentru emisiunea "ROventura" filmați în toate colțurile țării. Ai întâmpinat vreo situație dificilă la filmări? Ceva ce ai putea cu ușurință să o treci la capitolul "experiență neplăcută"...

Această rubrică nu există pe lista mea. Deși călătorim deja de 3 ani și am avut numeroase experiențe, niciuna nu a fost neplăcută. Dificile da, am avut momente mai grele, cum ar fi să merg pe snowmobil la -17 grade, să intru în apă rece ca gheața, să sar de la înălțime mare sau multe altele, dar niciuna nu a fost neplăcută. Sunt amintiri de care îmi aduc cu drag aminte și sunt recunoscătoare că le-am trăit.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

8. Cum reușești să te menții în formă, având în vedere că trebuie mereu să guști mâncarea pregătită de gazde atunci când filmați?

Am devenit o mare gurmandă. Nu mă pot abține de la nimic. Cât timp sunt la filmări, mănânc de toate și cât pot, când sunt acasă încerc să păstrez niște limite, dar nu am ajuns să am un regim stric sau să fac sport constant, din păcate. Am un metabolism care mă ajută. Mama natură a fost darnică și a avut grijă de mine.

Îmi verific foarte des greutatea și în cazul în care am 2 kg în plus, am grijă să le elimin.

9. Ce nu ai ierta partenerului de viață?

Aici ar fi o listă foarte lungă. Sunt destul de radicală atunci când vine vorba de comportamentul partenerului și asta pentru că îmi doresc să primesc ceea ce ofer. Așa că nu pot să spun ce nu aș accepta, pentru că nu îmi ajunge spațiul, însă pot menționa ce așteptări am: să fie loial, implicat, să mă respecte și să mă susțină. Ca un cuplu să fie solid, trebui să funcționeze ca o echipă, să rămână unit și la bine, și la greu.

10. Cum reușești să împarți viața sentimentală cu cea profesională, având în vedere că ești mult timp plecată la filmări, în țară?

Andreea Stravoiu

În momentul în care nu te vezi câteva zile cu partenerul, dorul este mai mare. În momentul de față job-ul este prioritatea în viața mea, îmi place ceea ce fac și reușesc să îmbin viața de cuplu cu cea profesională. Dacă ai persoană potrivită lângă ține, nimic nu pare greu sau imposibil!

11. Îți place să gătești? Ai o mâncare preferată pe care nu ai refuza-o nici măcar dacă ai fi la dietă?

Nu intru foarte des în bucătărie, nu sunt vreo pricepută în arta culinară, prefer să ies în oraș să mănânc sau să comand.

Nu aș refuza niciodată un platou tradițional cu o pâine caldă. Ador brânzeturile, afumăturile și legumele fresh. Se întâmplă foarte des ca la filmări să stric decorul înainte să începem treaba, pentru că nu mă pot abține să nu gust din platourile reci.

12. Dacă ai avea posibilitatea de a schimba ceva din trecutul tău, ce ai schimba?

Poate sună a clișeu, dar nu aș schimba absolut nimic, pentru că tot ceea ce am făcut până acum m-a adus în punctul în care sunt. Aș lua-o de la capăt și aș parcurge toate etapele din viață cu mare entuziasm așteptând să ajung unde sunt astăzi, pentru că mă simt pe deplin mulțumită. De-a lungul timpului, mai devreme sau mai târziu, am făcut tot ce mi-am dorit. Eu cred că Dumnezeu a așezat lucrurile în așa fel încât să fie cel mai bine pentru mine, și așa este.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Kanal D, lider absolut de audiență sâmbătă cu emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies