Interviu Cristina Șișcanu: "Nu l-am privit niciodată pe Filip ca pe un copil cu infirmități și l-am iubit ca pe propriul copil."/ EXCLUSIV

Interviu Cristina Șișcanu:
Interviu Cristina Șișcanu: "Nu l-am privit niciodată pe Filip ca pe un copil cu infirmități și l-am iubit ca pe propriul copil."/ EXCLUSIV

Cristina Șișcanu, o prezență strălucitoare în peisajul media și social, este o femeie cu o aură captivantă, care îmbină grația și forța într-un mod desăvârșit.

Atât în ipostaza de prezentatoare de televiziune, cât și în cea de mamă dedicată și soție iubitoare, ea reușește să îmbine perfect multiplele roluri pe care le abordează în viața sa plină de culoare. Într-un interviu pentru Kfetele.ro, jurnalista a vorbit deschis despre ce înseamnă să fii mama unui copil cu probleme speciale, dar și de rutina sa de frumusețe.

Kfetele: Ai un păr superb cu o nuanță specială.

De ce nu ți-ai vopsit părul până la vârsta asta? Care este rutina ta de îngrijire pentru păr?

Citește și: Interviu Denise Rifai: "Iubesc mult aurul. Îmi plac și pietrele prețioase foarte mult, fie că e vorba de diamant, rubin, safir sau smarald."/ EXCLUSIV

Cristina Șișcanu[Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu: Nu mi-am mai vopsit părul de nouă ani.

Mi-am vopsit o singură dată părul când eram în facultate, cu o nuanță mai deschisă și nu mi-a plăcut, așa că am renunțat. Apoi am mai avut o încercare acum 9 ani, când mi-am făcut niște șuvițe blonde. Din nou, nu mi-a plăcut, nu am considerat că mi se potrivesc și am renunțat și de atunci, nu mi-am mai vopsit părul deloc. Primesc zilnic mesaje în care sunt întrebată cu ce îmi vopsesc părul, că am o nuanță așa frumoasă.
Îmi apreciază nuanța părului fetele care mă urmăresc în social media. Da, și eu consider că nuanța aceasta naturală mi se potrivește cel mai bine și nu intenționez să mă vopsesc, până o să-mi fie vizibile firele albe. Deși am câteva fire albe, dar încă nu se văd, încă pot să stau așa. Așa că nu cred că o să mă vopsesc până nu va fi nevoie. Pentru îngrijirea părului, nu fac ceva deosebit, dar folosesc produse dintr-o gamă care stopează căderea părului și contribuie la îndesirea lui.
Deci un șampon, o mască și un tratament cu fiole care stopează căderea părului și contribuie la îndesirea lui. Părul meu crește foarte repede. Dintotdeauna a fost așa. Vă mai amintiți poate că atunci când am participat la Bravo, ai stil!, m-am tuns destul de scurt, am avut un bob scurt, însă într-un an și jumătate părul meu era deja foarte lung. Deci, cam asta fac eu pentru îngrijirea părului.
Mai complicată este rutina de îngrijire a părului Petrei. Pentru că are un păr foarte creț și automat este și uscat. Și pentru ea folosesc mult mai multe produse decât folosesc eu. Trebuie să folosesc un șampon pentru hidratare, apoi folosesc o mască. Apoi, un spray de descurcare, folosesc ulei în cazul ei și mai folosesc și un spray de definirea buclelor. Procesul ei de îngrijire necesită timp, atunci când o spăl pe Petra pe păr durează.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Kfetele: Ești părintele unui copil special. Tu te vezi un părinte special?

Cristina Șișcanu si Filip[Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu: Relația mea cu Filip a fost una specială încă de la început. El m-a privit cu dragoste din primele clipe.

S-a creat o legătura puternică între noi imediat. Nu o să uit niciodată momentul în care ieșind într-un parc cu tatăl lui, de această dată în calitate de iubiți, mi-a luat mana  și mi-a așezat-o în palma lui Mădălin. Cred că era prima oară în care ieșeam cu viitorul meu soț în public. Foarte multi ani, apoi Filip mi s-a adresat cu apelativul “mamă”, deși nimeni nu i-a cerut asta.  Nu l-am privit niciodată pe Filip ca pe un copil cu infirmități și l-am iubit ca pe propriul copil. Am trăit alături de el momente de bucurie intensă și am participat activ la toate etapele lui de progres sau de vulnerabilitate. L-am însoțit la tot felul de terapii și l-am mângâiat atunci când s-a simțit respins de vreun anturaj sau altul. Nu știu dacă sunt un părinte special. Mulți spun că da. Eu am acționat ca o mamă. Atât.

Kfetele: Ai tratat mereu totul cu normalitate și lumea vă admira pentru această abordare. Ți-a fost greu?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu[Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu: Nu este ușor. Oamenii văd doar partea de suprafață a lucrurilor. Filip are și momente în care nu e întotdeauna cooperant. Are anxietățile lui și frustrările legate de neputințe. Are nevoie de stabilitate permanentă și nu agreează schimbările, chiar dacă acestea îi pot face bine. Tratam cu calm și dragoste toate trăirile lui. Este singura cale. Trebuie să îl ajutăm pentru ca el să capete o anumită autonomie, poate chiar independență. Pentru mine el va fi unul dintre copiii mei pentru totdeauna!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi pentru femei, dar și interviuri cu celebrități.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Interviu Cori Grămescu: "M-am luptat fără succes cu infertilitatea și mă simțeam sleită de puteri și viață. Pur și simplu simțeam că în România nu îmi mai găsesc locul."/ EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies