Întrebări și provocări pentru cupluri curajoase

intrebari si provocari cuplu
Întrebări și provocări pentru cuplu

Fiecare dintre noi își dorește o relație minunată, stabilă, în care să destăinuie întotdeauna iubirea și pasiunea. Totuși, viața de zi cu zi și realitatea cotidiană ne pot împiedica din a trăi într-o continuă romanță și astfel poate interveni monotonia. Cu toate acestea, ține de noi înșine dacă vrem să aducem ceva picanterie în cuplu, astfel încât să nu ne plictisim de persoana iubită.

Descoperă în rândurile de mai jos câteva întrebări și provocări pentru cuplurile curajoase, de care să vă bucurați atunci când vreți să aduceți pasiune în relație.

Întrebări pentru cupluri

Citește și: Secretul relațiilor de succes. Ce îi ține aproape pe parteneri

adevar sau provocare pentru iubit
Adevăr sau provocare pentru iubit[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Comunicare deschisă în relații. Cum îi poate spune o femeie unui bărbat ce anume vrea de la el

Chiar dacă te înțelegi bine cu partenerul de viață și nu există conflicte, este posibil să intrați într-o anumită rutină, ce vă va degrada relația de cuplu. Așadar, este esențial să vă deconectați de la activitățile de zi cu zi și să vă axați și pe timpul petrecut împreună. Chiar dacă ieșiți în oraș, la film, la o plimbare sau pur și simplu discutați, puteți introduce în activitățile voastre întrebările și provocările, special destinate cuplurilor.

Acestea nu doar că vă vor destinde și vă vor face să vă cunoașteți mult mai bine unul pe celălalt, dar vă vor ajuta și să reaprindeți flacăra iubirii dintre voi. Iată câteva întrebări pe care vi le puteți adresa, pentru ca seara voastră să devină mai interesantă:

Ce te-a atras inițial la mine?

Odată ce îi vei adresa partenerului o astfel de întrebare, vă veți reaminti de prima parte a relației voastre, acele momente când erați extrem de îndrăgostiți unul de celălalt.

Mai mult, te va flata cu siguranță răspunsul pe care ți-l va oferi.

Ce simți când suntem departe unul de celălalt?

Chiar dacă este esențial să stați și separat, cu siguranță vă este greu atunci când nu sunteți unul lângă celălalt. Află cum se simte partenerul tău de viață, atunci când sunteți la depărtare unul față de celălalt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Când mă admiri cel mai tare?

provocari pentru cupluri
Provocări pentru cupluri[Sursa foto: Freepik]

Este benefic să aflii când te consideră persoana iubită cel mai atrăgător. În felul acesta, poți aborda acel stil mai des, pentru a reaprinde flacărăa iubirii dintre voi, dar și pentru a se reîndrăgosti de tine, ori de câte ori te vede.

Ce fel de momente simți că ne apropie cel mai tare?

Această întrebare vă va ajuta să reflectați asupra conexiunii dintre voi, dar și să realizați în ce momente simțiți că relația voastră este una minunată. În acest fel, amândoi puteți stabili cum puteți trăi acele momente mai des.

Provocări pentru partenerii de cuplu

Deși comunicarea este extrem de eficientă în relație, provocările pot fi mai interesante și să vă stârnească și mai mult dorința de aventură și pasiune.

Iată câteva idei de provocări pentru partenerii de cuplu, pentru ca interacțiunea dintre voi să fie mai interesantă:

O activitate nouă în cuplu

Chiar dacă sunteți de mult timp împreună, cu siguranță există activități de cuplu pe care nu le-ați încercat niciodată. Provoacă-ți partenerul să aleagă o activitate nouă pentru voi, de care să vă bucurați împreună, fie că este vorba de o zi de spa, o zi petrecută pe barcă sau o seară în club.

Un cadou îndrăzneț

intrebari pentru cupluri
Întrebări pentru cupluri[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Orice cuplu are nevoie și de activități îndrăznețe, pentru a menține pasiunea. Provoacă-ți partenerul să te surprindă cu un cadou îndrăzneț, ce vă va face seara romantică mult mai interesantă. Spre exemplu, iubitul tău îți poate oferi un set de lenjerie intimă sexy.

Completează propoziția

O provocare inedită poate fi cea în care partenerul trebuie să îți completeze propoziția. Spre exemplu, tu vei spune „Mi-ar plăcea ca atunci când mă întorc acasă, iubita mea să...”, iar partenerul de viață va completa fraza. În acest mod, vei afla exact care îi sunt dorințele și cum să te comporți, dacă vrei să îi stârnești interesul.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

El își dorește divorțul dar tu nu ești de acord. Ce trebuie să faci în această situație?

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies