„Intru să probez rochia, vă povestesc” Gina Pistol, primele imagini cu rochia de mireasă

„Intru să probez rochia, vă povestesc” Gina Pistol, primele imagini cu rochia de mireasă
„Intru să probez rochia, vă povestesc” Gina Pistol, primele imagini cu rochia de mireasă

Gina Pistol le-a arătat fanilor imagini cu rochia pe are o va purta în ziua cea mare.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani și au împreună o fetiță. Deși de-a lungul timpului, atât Gina Pistol, cât și Smiley, au preferat să păstreze discreția cu privire la viața lor personală, în ultimul timp cei doi îndrăgostiți au oferit mai multe detalii despre nuntă.

Gina Pistol a postat imagini cu rochia de mireasă

Citește și: Ce imagine a postat Gina Pistol cu Smiley, la puțin timp după ce au anunțat că se căsătoresc. Fanii au rămas surprinși

Gina Pistol, primele imagini cu rochia de mireasă
Gina Pistol, primele imagini cu rochia de mireasă[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol și Smiley urmează să se căsătorească în scurt timp, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi. Astfel, prezentatoarea așteaptă cu nerăbdare fericitul eveniment și împărtășește cu fanii săi din mediul online detalii despre nuntă.

Deși stresul provocat de pregătirile pentru nuntă este unul uriaș, blondina nu se dă bătută și vrea ca fericitul eveniment să fie unul ca la carte. Astfel, vedeta le-a arătat urmăritorilor puțin din rochia pe care o va îmbrăca atunci când va fi mireasă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„N-am avut energie să postez absolut nimic, de când am început cu organizarea acestui fericit eveniment nu am mai am nici timp, nici energie, nici nervi.

E greu rău să organizezi o nuntă. Nu greu, e solicitant.  Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru mesajele minunate, primite din partea voastră, îmi pare rău că nu v-am răspuns tuturor.(...) Intru să probez rochia, nu de mireasă, cealaltă, vă povestesc eu.”, le-a povestit Gina Pistol urmăritorilor ei din mediul online.

Gina Pistol, primele imagini cu rochia de mireasă

Iubita lui Smiley va îmbrăca două rochii de mireasă

Citește și: „Noi nu suntem pe tradițional!” Gina Pistol refuză să se conformeze unei tradiții populare la nunta ei

Gina Pistol, primele imagini cu rochia de mireasă
Gina Pistol, primele imagini cu rochia de mireasă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Rochia pe care a postat-o Gina Pistol în mediul online nu este singura. Blondina își propune să fie cu adevărat spectaculoasă în ziua marelui eveniment, astfel încât va îmbrăca două rochii de mireasă.

Potrivit spuselor sale, una dintre ele este deja gata, iar a doua rochie este realizată pe comandă după dorințele prezentatoarei.

„Voi purta două rochii, una pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere.

Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua. O să vă arăt în ziua nunții, nu vă pot arăta până atunci. Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea.”, a spus Gina Pistol, pe contul personal de Instagram.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Mai bine nu mă mărit, decât să arăt așa” Oana Moșneagu s-a afișat pe internet în rochie de mireasă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies