„Noi nu suntem pe tradițional!” Gina Pistol refuză să se conformeze unei tradiții populare la nunta ei

„Noi nu suntem pe tradițional!” Gina Pistol refuză să se conformeze unei tradiții populare la nunta ei
„Noi nu suntem pe tradițional!” Gina Pistol refuză să se conformeze unei tradiții populare la nunta ei

Potrivit declarațiilor sale, Gina Pistol afirmă că planifică să aibă o nuntă care nu va urma tradițiile obișnuite din multe orașe din România.

Gina Pistol și Smiley sunt în plină pregătire pentru nunta lor de vară și au anunțat că nu vor urma tradiția furtului miresei, practicată încă în multe zone ale țării, când mirele trebuie să plătească o recompensă pentru a-și primi soția înapoi.

Citește și: “Cred că eu timp de o lună de zile am avut hemoragii foarte mari!” Gina Pistol a trecut prin clipe grele, chiar la începutul sarcinii

Gina Pistol refuză să se conformeze unei tradiții populare la nunta ei

 Gina a declarat că nu dorește să fie "luată pe sus" și se va asigura că această tradiție nu va avea loc la nunta ei. Ea a dezvăluit și că va purta două ținute în ziua cea mare.

„Gina Pistol: O să am două rochii. Am văzut una, aștept să fie gata.

Smiley: Noi nu suntem pe tradițional.

Gina Pistol: Nu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră.

Ca să mă duc să ce? Nu vreau.”, au mărturisit Gina Pistol și Smiley.

 Gina Pistol refuză să se conformeze unei tradiții populare la nunta ei
Gina Pistol refuză să se conformeze unei tradiții populare la nunta ei[Sursa foto: Facebook]

Gina Pistol și Smiley urmează să se căsătorească

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de șase ani și în curând vor deveni soț și soție. Cei doi au decis să anunțe fanii cât mai curând posibil despre marele eveniment, pentru a evita ca vestea să fie aflată din alte surse.

În ciuda faptului că Smiley a recunoscut că i-a fost dificil să-și exprime sentimentele în relația cu Gina la început, Josephine l-a ajutat să-și verbalizeze trăirile.

„Am zis să aflați asta de la noi. Am primit întrebarea asta de atât de multe ori încât mi s-a acrit de ea și am spus întotdeauna că o să vă anunț eu înainte, așa că vrem să vă anunțăm că ne căsătorim.

Decizia am luat-o acum un an jumătate, atunci am verbalizat-o. Cred că mi-am dat seama de mult că Gina este aleasa. Suntem de șase ani tot împreună, tot acasă. Eu am realizat că de când sunt tată exersez treaba asta să spun „te iubesc” mai mult, chiar dacă simt asta.”, a spus Smiley.

Cum a fost cerută de soție prezentatoarea

Deși cererea în căsătorie a avut loc cu mai mult de un an în urmă, Gina Pistol și Smiley au ales să păstreze secretul până acum.

Cei doi au decis să împărtășească momentul special în care solistul i-a cerut mâna partenerei sale, dezvăluind astfel detalii neștiute până acum

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Era o seară normală, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre și eram cu mâinile pline de spumă, iar Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat să vin puțin. Josephine avea o cutiuță în mână. Mă gândeam că… rodea cutia aceea. Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Eu cu mâinile pline de spume, Andrei spunea ceva.Eu mă uitam și mă întrebam de unde a luat cutia aia, de ce roade la ea? L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față. Și varianta lui e bună”, a spus Gina Pistol.

 Gina Pistol refuză să se conformeze unei tradiții populare la nunta ei
Gina Pistol refuză să se conformeze unei tradiții populare la nunta ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Dar a fost binevenit ca în sfârșit să închid și eu gura lumii.” Gina Pistol este în culmea fericirii, de când a primit inelul de logodnă mult visat! Bijuteria l-a costat o sumă colosală pe Smiley

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Serile le petrec cu fetițele, Gabriela este la emisiune, fac asta de cinci ani.” Tavi Clonda, despre încercările de a-și salva căsnicia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies