Ioan Burculeţ: Eclipsa de Lună din 21 ianuarie şi principalele evenimente din săptămâna 21 – 27 ianuarie

Ioan Burculeţ: Eclipsa de Lună din 21 ianuarie şi principalele evenimente din săptămâna 21 – 27 ianuarie
Ioan Burculeţ: Eclipsa de Lună din 21 ianuarie şi principalele evenimente din săptămâna 21 – 27 ianuarie

Saptamana 21 – 27 Ianuarie a.c. se caracterizeaza printr-un inceput interesant din prima zi a saptamanii si pana Vineri cand situatiile din jurul nostru pot genera actiuni imprevizibile pentru toate cele 12 constelatii.

Mai mult, Luna Sangerie face din primele 4 zile ale saptamanii o perioda mai greu de parcurs care isi va pune amprenta in toate sectoarele de activitate. Va trebui sa avem in vedere raporturile si relatiile socio-umane, deplasarile si dispozitiile psiho-emotionale pentru ca vor fi generate stari in contradictoriu care trebuiesc echilibrate atat printr-un bioritm al zilei dar si printr-o nuanta de gandire pozitiva.

   Un alt sector important este sanatatea si influentele acesteia asupra simptomelor din cele 7 zile ale saptamanii, tocmai pentru a putea trece cu usurinta peste impedimentele cotidiene.

   Luna Plina si fenomenul de eclipsa din 21 Ianuarie a.c. aduce o incarcatura si forma de manifestare a orgoliilor, impulsivitatii si nuantelor care pot deregla manifestarea emotionala. Ca principal remediu va trebui sa ne regasim linistea interioara si sa fim mult mai constienti in alegerile si optiunile pe care le avem la dispozitie.

 

   Berbec:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

   Inceputul de saptamana poate genera tensiuni la nivel interior si perosnalitatea va fi cea mai afectata daca nu veti sti sa va temperati la timp. De    Eclipsa de Luna de Luni si pana Joi va trebui sa aveti in vedere raporturile si relatiile cu cei mici si copii in general. Va trebui sa stiti ca va veti supara din cauza acestora indiferent de varsta pe care o au si ca pornirile din partea lor catre dumneavoastra vor avea efecte durabile in timp.Va

trebui gandit ca nu intotdeauna parintii au dreptate si ca va trebui sa mai lasati de la dumneavoastra. Un lucru este cert, in cazurile extreme trebuie sa va asumati si sa constientizati ca vina nu este numai a lor.

   Pentru mamicile aflate in perioada sarcinii, trebuie stiut ca in prima parte a saptamanii va trebui sa va menajati pentru a putea duce cat mai bine sarcina si ca orice suprasolicitare poate fi in defavoarea dumneavoastra!

   Catre final de saptamana Vineri, Sambata si Duminica raporturile si relatiile sentimentale pot avea de suferit datorita incapatanarii de care dati dovada.

Citeste si: Horoscopul banilor 21-27 ianuarie. Zodia care obține un răspuns extrem de important

   Taur:

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

   Pentru nativii acestui semn zodiacal imporante sunt aspectele care au directa legatura cu sanatatea. Aici va trebui sa va conservati energia, sa aveti un bioritm zilnic pe intreg parcursul saptamanii pentru a evita suprasolicitarea.

   Eclipsa de Luna are loc in casa a IV-a si va trebui sa stiti ca gestionarea situatiilor din interiorul caminului este un factor primordiar. Tot ceea ce poate insemna nemultumiri va avea directa legatura cu familia extinsa si membrii acesteia.

Nu va trebui sa dati curs provocarilor, in mod deosebit tranzactiile imobiliare, schimbarile in interiorul caminului sau redecorarea apartamentului, biroului, schimburile de bunuri imobiliare in aceasta saptamana va poate genera pierderi in gestionarea situatiilor. Ceva in interiorului caminului se va defecta si atunci va trebui schimbat sau reparat!

   Un alt aspect pana in seara zilei de Joi va fi latura sufleteasca, trairile interioare si starile pe care le aveti pentru ca acestea vor cunoaste vulnerabilitate.

   De Vineri si pana in seara zilei de Duminica, va trebui sa aveti in vedere sensibilitatile din punct de vedere medical, pentru ca va veti recupera mai greu si aveti nevoie de odihna!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru următorii 6 ani. SURPRIZĂ COLOSALĂ pentru o zodie! Se va îmbogăţi! Aceşti nativi vor întoarce BANII cu LOPATA

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies