Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI. Ce este Destinul? Cum aflam scopul nostru in viata

Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI. Ce este Destinul? Cum aflam scopul nostru in viata
Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI. Ce este Destinul? Cum aflam scopul nostru in viata

Oare cati dintre noi nu ne-am intrebat aunci cand am auzit pomenindu-se in jurul nostru cuvantul Destin. Ce este acesta? Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI, va da raspunsul.

De-a lungul vietii cel putin chiar si cel mai sceptic, necredul si zeflemitor om, in momentele existentiale dificile, cu siguranta s-a gandit pentru o secunda, daca nu mai mult, la Univers si forta acestuia. Si chiar daca din punctul de vedere al cercetatorilor exista numai materie. Pentru unii dintre noi care am cunoscut o serie de intamplari “ciudate” in viata, despre care ne-a fost teama sa dicutam cu prietenii nostri.

Pentru a nu fi luati in deradere, asa cum se intampla de obicei. Un aspect complex in care multi dintre noi in momentele extreme ale vietii si incercarilor, dincolo de toate mastile noastre, am experimentat ceea ce numim al saselea simt.

Faptul ca inainte de culcare ne gandim la ceva profund si in timpul somnului avem un vis de conotatie aparte, ulterior cand ne trezim dimineata il rememoram, dar si mai important, in activitatile din timpul zilei traim visul respectiv la aceiasi intensitate si intamplari din timpul somnului, poate aduce de la sine un contrast intre subconstient si

constient. Cu toate acestea, dincolo de toate am definit Destinul.

Ce este el?

O insiruire de evenimente de-a lungul existentei noastre si care la un moment dat, el Destinul, actioneaza si se interpune cu planul dorintelor noastre materiale. Faptul ca o persoana, pe ultima suta de metri, dupa ce si-a pregatit minutios calatoria de vacanta si la un moment dat amana totul pentru inca o zi, in contextul in care in minutele urmatoare, priveste la televizor si vede un accident pe autostrada, iar pe acel tronson de drum trebuia sa aiba loc

calatoria lui, la aceiasi ora si in acel moment, am putea numi si defini pentru a nu stiu cata oara “controversatul” Destin. De ce o persoana se naste intr-un mediu mai favorabil in care viata i se deruleaza intre case luxoase, turnee, limuzine si avioane, petreceri?… Simplu pentru ca poarta denumirea tot de Destin!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI: Cum sa ne protejam de Luna Plina in constelatia Berbec: accidente, atentate, boli, declin politic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies