Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI: Cum sa ne protejam de Luna Plina in constelatia Berbec: accidente, atentate, boli, declin politic

Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI: Cum sa ne protejam de Luna Plina in constelatia Berbec: accidente, atentate, boli, declin politic
Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI: Cum sa ne protejam de Luna Plina in constelatia Berbec: accidente, atentate, boli, declin politic

Ioan Burculet este specialistul Kfetele.ro in astrologie si previziuni. Iata cum sa ne ferim de Luna Plina in constelatia Berbec. Unul dintre cele mai controversate fenomene de Luna Plina si constelatia Berbec care are loc in aceasta dimineata, ora Bucurestiului 5:52', Septembrie 25, s-a remarcat in ultimele zile, in mod deosebit week end-ul care tocmai s-a incheiat cu evenimente care prin nuanta lor au expus, mai mult ca sigur ceea ce nu ne doream sa vedem la stiri.

Cum ne afecteaza Luna Plina

Luna va incepe tranzitul zodiei Berbec spre orele diminetii si predispune la tot ceea ce va contura si reflecta agresivitatea indiferent de formele ei. Egocentrismul exacerbat. Incendiile si formele lor de propagare. Categoric fac referinta la incidentele din tara noastra. Nu as dori sa ma repet, pentru ca am mai scris un material care a fost pubilcat saptamana trecuta in care pomeneam despre intervalul 19-28 Septembrie a.c.

Acesta fiind unul pe care il vom resimti fiecare dintre noi. Mai mult sau mai putin intens dar care intr-o maniera ne va afecta, acolo pe undeva, fie ca recunoastem sau nu.

Dincolo de noptile albe pentru unii. Gesturile necugetate pentru alta categorie de persoane. Incendiile care s-au consumat. Evenimentele din trafic care din nefericire nu au fost cele mai placute news si o parte dintre ele au socat.

Oscilatiile financiare si scandalurile politice care vor culmina pana catre final de luna, definesc ceea ce noi astrologii, numim fenomenul de Luna Plina in toata splendoarea lui.

Evident ca nu am vrut sa aduc in discutie fenomentul de accidentare in masa care va lovi si Romania. Asa cum am facut-o la finalul lunii August a.c. pentru o alta regiune din Europa. Aduc in atentie evenimentele care s-au petrecut in Italia si vor mai avea continuitate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

HOROSCOP TOAMNA: Zodii pline de BANI in toamna lui 2018. Din OCTOMBRIE incepe fericirea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies