Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI: Cum sa ne protejam de Luna Plina in constelatia Berbec: accidente, atentate, boli, declin politic

Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI: Cum sa ne protejam de Luna Plina in constelatia Berbec: accidente, atentate, boli, declin politic
Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI: Cum sa ne protejam de Luna Plina in constelatia Berbec: accidente, atentate, boli, declin politic

Ioan Burculet este specialistul Kfetele.ro in astrologie si previziuni. Iata cum sa ne ferim de Luna Plina in constelatia Berbec. Unul dintre cele mai controversate fenomene de Luna Plina si constelatia Berbec care are loc in aceasta dimineata, ora Bucurestiului 5:52', Septembrie 25, s-a remarcat in ultimele zile, in mod deosebit week end-ul care tocmai s-a incheiat cu evenimente care prin nuanta lor au expus, mai mult ca sigur ceea ce nu ne doream sa vedem la stiri.

Cum te feresti de Luna Plina si fenomenele agresive pe care le aduce

Ce ar trebui sa stim fiecare dintre noi pentru a avea parte de o zi cat mai echilibrata daca mai putem vorbi in aceasta directie? Este ca va trebui pe intreg parcursul zilei de astazi, 25 Septembrie a.c., cand ne aflam la apogeul si in mijlocul unui fenomen "agresiv" ca si forma de manifestare.

Va trebui sa cultivam echilibrul. Sa nu ne pierdem cumpatul indiferent de situatiile si circumstantele din jurul nostru sau in care ne vom interpune, pentru a fi mult mai castigati.
 
In planul sanatatii vor prima inflamatiile din zona gatului si partea superioara, fac referinta la durerile de cap, starile de vertij, inflamatiile si problemele cu dentitia. Migrenele, tulburarile oculare si o latura mai accelerata la nivelul circulatiei sangvine pe care daca nu o vom echilibra si nu incercam sa ne pastram cumpatul se pot declansa accidentarile vasculare.
Evident din punct de vedere astrologic, pentru ca astrologia si prin simbolistica ei contribuie cu informatii despre slabiciunile si principalele aspecte ale sanatatii noastre la un moment dat!
 
Evident ca si fenomenele naturii vor fi intense. De la furtunile care s-au anuntat deja si ele erau previzibile, pana la miscarile seismice, dincolo de forma lor de manifestare si intensitate.

Raporturile si relatiile socio-umane in care va trebui cultivat calmul, echilibru, echidistanta, latura medierii cand comunicade decade in diferite forme de agresivitate verbala si fizica.

Evident aici vor trebui aduse in discutie raporturile si relationarea din sectorul profesional. raporturile si relatiile cu superiorii sau subalternii, atunci cand ne aflam in postura de lideri.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

HOROSCOP TOAMNA: Zodii pline de BANI in toamna lui 2018. Din OCTOMBRIE incepe fericirea

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies