Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI: Cum sa ne protejam de Luna Plina in constelatia Berbec: accidente, atentate, boli, declin politic

Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI: Cum sa ne protejam de Luna Plina in constelatia Berbec: accidente, atentate, boli, declin politic
Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI: Cum sa ne protejam de Luna Plina in constelatia Berbec: accidente, atentate, boli, declin politic

Ioan Burculet este specialistul Kfetele.ro in astrologie si previziuni. Iata cum sa ne ferim de Luna Plina in constelatia Berbec. Unul dintre cele mai controversate fenomene de Luna Plina si constelatia Berbec care are loc in aceasta dimineata, ora Bucurestiului 5:52', Septembrie 25, s-a remarcat in ultimele zile, in mod deosebit week end-ul care tocmai s-a incheiat cu evenimente care prin nuanta lor au expus, mai mult ca sigur ceea ce nu ne doream sa vedem la stiri.

Aveti grija unde mergeti si cu ce persoane va intalniti

La nivel de mapamond nu ar trebui sa ne intrige diferitele forme de atentate care de asta data vor fi vizibile. Ciocniri violente sau scene in care elementul foc prin explozii devin remarcate.
 
In concluzie, urmeaza un interval de mai bine de 48 ore in care vom asista neputinciosi si ne vom gasi in punctul in care daca nu vom descreste in intensitate toate aceste nuante negative riscam noi insine sa cadem prada propriilor slabiciuni sau efectelor independente de vointa noastra.

O zi de Marti in care Ascendentul Lunii Pline si guvernatorul zilei, Marte, se manifesta in casa accidentarilor si evenimentelor mai putin fericite pentru tara noastra. Exista un risc de a ne lua evenimentele prin suprindere asa cum practic de-a lungul anilor am recunoscut elementele de ciclicitate!

Destinul tarii noastre este in pericol  

Un alt element important si de care va trebui sa tinem cont, tocmai pentru a renunta la egocentrism, agresivitate, orgolii si incapatanarea exacerbata.

O personalitate din tara aceasta poate sa cunoasca un declin iar cineva din trecut, tot o peroanlitate marcanta sa isi gaseasca sfarsitul. Destinul tarii noastre! Conjunctura aceasta care pe noi omamenii nu ne avantajeaza, chiar daca o parte nu pot fi evitate ci doar descrescute in intensitate, va conduce spre o forma si defintitie a tot ceea ce ne poate contura o stiinta care are ca fundament calculul matematic dar care nu este recunoscuta decat sub forma superficiala pe care multi dintre noi o definesc, horoscop. Insa lucrurile si aspectele nu se regasesc asa. Este impropriu definit ca o astrograma este tot una cu horoscopul zilnic.

Ioan Burculet, specialist in astrologie si psihologia planetelor:

Blog: https://constelatiadestinuluint.blogspot.com/2018/09/25-septembrie-ac-fenomenul-de-luna.html?spref=fb

Facebook: https://www.facebook.com/Constelatia-Destinului-1494339720695650/

Telefon: 0723 034 288



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

HOROSCOP TOAMNA: Zodii pline de BANI in toamna lui 2018. Din OCTOMBRIE incepe fericirea

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies