Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Controverse în spectrul managerial şi sentimental pentru final de săptămână. Ce se va întâmpla în intervalul 19 - 21 octombrie

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Controverse în spectrul managerial şi sentimental pentru final de săptămână. Ce se va întâmpla în intervalul 19 - 21 octombrie
Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Controverse în spectrul managerial şi sentimental pentru final de săptămână. Ce se va întâmpla în intervalul 19 - 21 octombrie

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, ne spune totul despre cele mai importante evenimente care vor avea loc la final de saptamana si care vor aduce in prim plan forma de manifestare care are direct corespondent mentalul (Mercur) si aspectele care au conotatie cu sectorul sentimental (Venus). 

 

Mercur va evidentia nemultumirile din sectorul managerial si genereaza stresul, conflictul mental de care va trebui sa ne debarasam daca ne dorim linistea, armonia si echilibrul. 

 

Atentia si adaptabilitatea vor fi cele doua calitati pe care va trebui sa le cultivam. Riscul de a lua decizii gresite si de a ne pierde in amanunte nesemnificative in planul managerial este crescut! Tocmai din acest punct de vedere va trebui ca pe intreg parcursul celor trei zile de week end sa ne focusam si sa directionam energia pentru a nu fi dusi de nas.

Riscam in contextul neatentiei sau superficialitatii sa luam decizii gresite.   Prezenta lui Mercur in constelatia Scorpion este primul factor declansator a tot ce inseamna tranzactii, afaceri, idei si suport pentru mediul managerial. 

 

In alta ordine de idei si daca nu vom fi atenti, cuadratura Marte- Mercur perturbeaza aspectele din planul economic, investitii, activitatile comerciale pot fi blocate, fraudele si escrocheriile se pot manifesta sub impulsul aspectului disonant directionat de simbolistica planetei Marte.

Toate investitiile, proiectele, parteneriatele si intrunirile care au principal principal obiect de activitate comunicarea, tranzactiile, documentatia, contractele indiferent de natura lor, asociativitatea vor trebui monitorizate la modul cel mai serios. Evident ca ne putem astepta la acest final de saptamana ca business-ul sa nu fie pe masura asteptarilor noastre si decat niste bani risipiti mai coerent ar fi gestionarea situatiilor intr-un mod echitabil si onest! Ocilatiile si naivitatea aduc de la sine incarcatura unor decizii pe ultima suta de metri care ar putea conferi prejudicii, nemultumiri, angoase, frustrari, polemici in care partenrii nostri sa fie vizati sau ceilalti din jur! Nici
speculatiile nu vor conferi avantajele la care probabil multi dintre noi ne asteptam pentru simplul motiv ca: “cine sapa groapa altuia, se prea poate sa cada el in ea!”

 

 Pentru a evita aceste circumstante independente de vointa noastra va trebui sa ne focusam pe solutiile conferite de astrograma si simbolistica ei la finalul saptamanii, sa ne ascultam propria intuitie pentru ca nu ne vom insela, astfel riscurile pot fi inlaturate cu usurinta.

Un final de saptamana in care daca vom negocia ceva sau vom ceda cu usurinta, vom imprumuta, nu conteaza catre cine, persoane apropiate din familie sau mai putin apropiate, riscam sa ne ingreunam situatia financiara si sa asteptam mult si bine recuperarea banilor.

 

In concluzie catre finalul de saptamana nu ne vor avantaja business-urile pentru ca exista riscul unor erori.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

PROGNOZA METEO: Vremea se schimbă radical, lapoviţă şi ninsori săptămâna viitoare! Iarnă îşi intră mai devreme în drepturi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies