Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 12 - 18 Noiembrie

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 12 - 18 Noiembrie
Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 12 - 18 Noiembrie

O saptamana interesanta prin dinamica ei, intervalul 12 – 18 Noiembrie 2018. Chiar daca in prima zi a saptamanii ne vom confrunta cu blocaje, intarzieri si o parte din activitatile noastre vor fi date peste cap, de Marti si pana la final de saptamana majoritatea aspectelor vor fi in reglaj. Sambata va fi o zi a vulnerabilitatilor pentru toate semnele zodiacale si va trebui sa o privim ca atare, pentru ca riscam sa fim dezamagiti sau sa ne “imabatam cu apa”!

   Inceputul de saptamana Luni 12 Noiembrie a.c. va demara greoi pentru fiecare reprezentant al celor 12 constelatii zodiacale. Vor fi o serie de aspecte care nu functioneaza cum trebuie de la primele ore ale diminetii si pot fi amanate o serie de proiecte profesionale independent de vointa noastra. Adica faptul ca “socoteala de acasa nu se va potrivi cu cea din targ”, va fi nuanta zilei pentru multi dintre noi!

   Nici in planul actiunilor individuale si care vor avea directa legatura cu propriile nazuinte, planuri si idei, se pare ca la inceput de saptamana lucrurile nu vor fi intocmai pe masura asteptarilor noastre.

   Seriozitatea, incapatanarea care nu va aduce constructivitatea, sunt doar cateva elemente care dincolo de profunzime pot bloca sau ne pot ingreuna accesul catre realizare.

   Din a doua parte a zilei, aspectele isi vor mai reveni la normalitate astfel incat spre seara vom reusi sa ne focusam mult mai bine energia, tocmai pentru a trece la actiune.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, a prevăzut că urmează o GREVĂ GENERALĂ la metrou! Mii de bucureşteni vor fi afectaţi

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies