Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 12 - 18 Noiembrie

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 12 - 18 Noiembrie
Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 12 - 18 Noiembrie

Starea de sanatate poate avea usor de suferit in contextul bolnavilor cronici si nu va trebui exagerat cu tratamentele, retetele haotice si alte terapii alternative in conditiile in care lucrurile sunt predispuse la a fimai agravante circumstantional!

Marti 13 Noiembrie a.c. o zi fara prea multe ghinioane pentru cei superstitiosi. Insa va trebui sa avem in vedere raporturile si relatiile cu evenimentele din trecutul nostru, pentru ca astazi vom constientiza ceva care poate sa ne induca stari de nemultumire, apatie, dezechilibre.

Va fi dincolo de toate nuantele o zi a promovarii propriei imagini si popularitatea poate fin in crestere.

   In contextul raporturilor si relatiilor socio-umane va trebui sa fim mai precauti la ora pranzului si trebuie sa evitam generarea unor aspecte care prin nuanta lor sa aduca la orizont polemicile, disputele sau orgoliile excesive.

   Este o zi in care va trebui sa avem in vedere si planul sentimental.

Aici vor mai fi de solutionat cateva aspecte importante si cuplurile aflate la inceput de drum se pot confrunta cu o serie de aspecte nu chiar atat de placute. Important este faptul ca va trebui sa ne focusam energia si actiunile noastre sa capete un contur de constructivitate!

   Profesional va fi o zi in care nu ne vom plictisi si daca inceputul de saptamana a fost mai greoi, fac referinta la ziua de Luni, cand nuantele nu ne-au avantajat, de astazi putem pune in aplicare fara probleme toate actiunile, planurile si ideile pentru ca ele se vor

delimita foarte bine. Rezultatele vor incepe sa apara, astfel incat pana la finalul zilei, vom fi multumiti de noi insine!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, a prevăzut că urmează o GREVĂ GENERALĂ la metrou! Mii de bucureşteni vor fi afectaţi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies