Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 12 - 18 Noiembrie

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 12 - 18 Noiembrie
Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 12 - 18 Noiembrie

O zi importanta pentru persoanele implicate in procese indeferent de nuantele si implicarea acestora, rezultatele pot fi pe masura asteptarilor si tind catre castig de cauza! Mai mult gestionarea timpului va fi in avantajul fiecaruia dintre noi.

   O zi importanta in raporturile si relatiile cu familia, caminul si membrii acesteia in care se vor solutiona aspecte importante. In acelasi timp, proiectele imobiliare pot prinde contur si indiferent de forma actiunilor asupra carora ne vom directiona, reusim in cele din urma sa gestionam si sa focusam dinamica evenimentelor in acest sector de actiune si activitate care in cele

din urma sa ne aduca zambetul pe buze. Tranzactiile, investitiile si cheltuielile pot fi indreptate inspre camin, casa, familie si nevoile din acest sector!

   Sentimental va fi o zi a comuniunii in relatia de cuplu si intarirea prin sudarea acestuia. Emotiile si trairile vor fi intense, schimbul de replici converg catre profunzime si atunci o reanvigorare la acest capitol al vietii noastre va fi vizibil.

   Catre seara evenimentele si actiunile vor fi directionate spre propriile interese si aceasta dinamica a zilei ne va influenta intr-o directie de ascensiune! Totul este sa ne urmarim scopurile si planurile!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, a prevăzut că urmează o GREVĂ GENERALĂ la metrou! Mii de bucureşteni vor fi afectaţi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies