Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile si aspectele săptămânii 8 - 14 Octombrie 2018

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile si aspectele săptămânii 8 - 14 Octombrie 2018
Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile si aspectele săptămânii 8 - 14 Octombrie 2018

Saptamana 8 – 14 Octombrie a.c va evidentia o serie de oscilatii care prin natura lor vor contribui la provocarile cotidiene din jurul nostru. Trebuie sa avem o atitudine mai degajata in sectorul profesional catre final de saptamana si sa "profitam" fiecare reprezentant al celor 12 constelatii de beneficiile unui nou inceput care poate fi demarat in contextul fenomenului de Luna Noua, in constelatia Balanta care va avea loc in a 2-a zi din saptamana. Un interval de manifestare in care va trebui sa ne cotrolam pulsiunile si in care putem demara noi inceputuri! Un restart este binevenit.

In prima jumatate a zilei de Luni 8 Octombrie, atentia este indreptata catre tot ceea ce inseamna asociativitate. Din punct de vedere managerial se pot pune in aplicare planurile uitate pe hartie si coordonarea actiunilor la nivel profesional ne vor avantaja. Contracte, parteneriate, deschiderea, munca in echipa,  aduc in prim plan noi orizonturi profesionale care ne avantajeaza pe fiecare dintre noi, reprezentantii celor 12 contelatii!

Catre seara va trebui sa ne protejam in raporturile si relatiile sentimentale si chiar daca in relatia de cuplu aspectele negative tind sa excaladeze, va trebui implementata o stare si raport de echilibru, comunicare si constructivitate.

Un inceput de saptamana in care fiecare putem fi in forma, de care putem beneficia fiecare nativ in parte. Va trebui sa lasam deoparte comportamentul despotic, egocentrismul si tendinta de a exagera in anumite sectoare ale activitatilor noastre.

Sanatatea este aspectata pozitiv, astfel incat vor veni solutii si noile prescriptii pot aduce in echilibrul lor pe nativii care sufera de afectiuni cronice.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop Mariana Cojocaru: Cele mai norocoase zodii in saptamana 8 - 14 octombrie. Ele au lumea la picioare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies