Ioana, adulterina care a gasit iubirea in bratele barbatului gresit: "M-a lipit de usa liftului si mi-a rupt dresul..."! Povestea ei REALA a captivat zeci de mii de femei

Ioana, adulterina care a gasit iubirea in bratele barbatului gresit:
Ioana, adulterina care a gasit iubirea in bratele barbatului gresit: "M-a lipit de usa liftului si mi-a rupt dresul..."! Povestea ei REALA a captivat zeci de mii de femei

Ioana a oftat adanc si a continuat povestea. Ma privea pierduta de parca toate scenele ii treceau prin fata ochilor ei mari si caprui.

"El m-a cuprins puternic in brate, m-a ridicat si m-a pus pe masa din bucatarie. Tremuram din toate incheieturile, ma simteam dorita si era ceva nou pentru mine. M-a luat cu o mana de par si pe cealalta si-a introdus-o usor in chilotii mei. Ne sarutam aproape animalic, salbatic, cu muscaturi. Mi-a dat bluza jos si sutienul, mi-a mangaiat sanii, apoi m-a intors cu spatele. Am simtit cum ma patrunde adanc si usor, iar eu tremuram din ce in ce mai tare.

S-a lasat peste mine, ma saruta pe spate, in timp ce miscarile lui deveneau tot mai rapide, iar placerea mea din ce in ce mai mare. Am avut orgasm dupa mai bine de un an. Am simtit cum caldura imi inunda tot corpul, cum transpiram, tremuram si am simtit o placere de nedescris. Dupa ce am terminat, am realizat ca cele doua cani cazusera de pe masa, asta pentru ca m-am taiat in talpa intr-un ciob.
El mi-a zambit cu o caldura in priviri si mi-a zis ca poate nu am realizat, dar am tipat atat de tare si in nebunia aia am dat cu mana si le-am rasturnat. Am zambit putin rusinata, dar el m-a sarutat pe frunte, apoi si-a aprins o tigara si a fumat tacut. Noaptea aia nu am inchis un ochi. Retraiam momentele petrecute cu Tudor si culmea e ca a doua zi nu m-am simtit obosita.
Capatasem viata, mi se citea fericirea pe fata, aveam din nou pofta sa traiesc.

Iti aduci aminte ca iti spuneam cum ne-am mai intalnit din intamplare la lift? Ei bine, am facut-o si in lift. Veneam grabita de la munca, ne-am intalnit in scara si cand m-a vazut m-a luat in brate si m-a lipit de usa de la lift, sarutandu-ma cu pofta. Am urcat si l-a oprit intre doua etaje.

Ma uitam speriata si intrebam: 'Ce faci? Esti nebun?' El mi-a raspuns simplu: 'Da! Te vreau aici, acum!' Mi-a rupt dresul, mi-a ridicat rochia si am facut sex. De data asta a fost rapid, simteam ca ma poseda, si chiar imi placea asta. Faceam lucruri interzise cu el si asta ma atragea mult, ma excita chiar.

Au urmat partide de sex in masina, in parcarea blocului, iar in casa cred ca am incercat toate locurile de la baia cu spuma, pana pe hol, pe gresia rece.

Doamne, cat imi placea. Incepusem sa vin eu cu idei, citeam pe internet articole despre pozitii sau cum sa iti satisfaci partenerul. Devenisem mai increzatoare in mine si in puterea mea de seductie.

Intr-o seara am iesit sa mancam la un restaurant. Nu imi era teama de nimeni si nimic, nici ca o sa ma vada cineva cunoscut cu el. Puteam spune lejer ca este un client si este o simpla intalnire de afaceri.

Mi-am luat o rochie neagra, mulata, care scotea in evidenta toate formele, mi-am lasat parul lejer pe spate, mi-am rujat buzele cu rosu si m-am dat cu parfumul pe care il primisem de la el. Am ajuns inaintea lui, motiv bun pentru a comanda ceva de baut pentru ca voiam sa prind curaj pentru ce voiam sa pun in practica. A ajuns si el si cand m-a sarutat pe obraz, mi-a soptit la ureche: 'Esti atat de frumoasa, incat as vrea sa facem sex acum si aici.'
Am zambit! Ne-am asezat la masa, nici nu mai stiu ce am mancat pentru ca oricum abia m-am atins de farfurie, aveam un gol in stomac. M-am scuzat si m-am dus la toaleta de unde i-am dat un mesaj: 'Te astept in baie.' Acele clipe cat l-am asteptat mi s-au parut o eternitate. A venit, l-am tras de camasa, l-am bagat intr-o cabina separata, m-am pus in genunchi, i-am desfacut pantalonii si i-am facut sex oral. Cand am terminat, a inceput sa rada si a zis: 'Ce nebuna esti, deja imi placi mai mult.'

Astea sunt doar unele dintre momentele frumoase. Au fost nopti lungi in care am dormit in bratele lui. E minunat sentimentul ala cand vezi ca unui barbat ii pasa de tine, de ceea ce iti doresti. Nu ma simteam folosita sau doar un obiect sexual. Dupa fiecare partida de sex ma mangaia, se uita pierdut in ochii mei sau stateam langa fereastra ore in sir si fumam si vorbeam diverse. El mi-a oferit in timpul acesta, ceea ce sotul meu uitase sa mai ofere.

M-am simtit chiar iubita si orice idee avea in pat, o puneam in practica imediat. Nu am ezitat, imi placea tot ce imi facea. Am ajuns sa accept anumite practici sexuale, pe care nu credeam ca o sa le accept sau ca o sa imi placa."

Am oprit-o! "Ce? E mai mult de atat? Practici sexuale? Adica? Dezvolta!"

"Da, e mai mult de atat si de aici au inceput si problemele..."

CONTINUAREA LUNI, 31 OCTOMBRIE 2016, LA ORA 12:00.

CITESTE PRIMELE PARTI ALE POVESTII:

PRIMA PARTE

A DOUA PARTE



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop 13 septembrie 2024. O zodie va avansa în funcție

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies