Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante despre divorțul părinților ei. Cum s-au înțeles după despărțire? “M-a luat prin surprindere. Nu m-aș fi așteptat niciodată.”

Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante despre divorțul părinților ei. Cum s-au înțeles după despărțire? “M-a luat prin surprindere. Nu m-aș fi așteptat niciodată.”
Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante despre divorțul părinților ei. Cum s-au înțeles după despărțire? “M-a luat prin surprindere. Nu m-aș fi așteptat niciodată.”

Ioana Dichiseanu, mărturisiri despre divorțul părinților ei.

Ioana Dichiseanu a făcut mărturisiri emoționante, în cadrul emisiunii realizată de Cristina Șișcanu, despre divorțul părinților ei, care au luat-o prin surprindere, fără ca ea să se aștepte la acest lucru. Chiar dacă auzea anumite discuții, aceasta a spus că totul a fost cu siguranță vorba de orgoliu, însă chiar și așa, după divorț, cei doi au păstrat o legătură frumoasă, se vizitau și vorbeau adesea. 

“Pe mine chiar m-a luat prin surprindere. Existau discuții în familie, ca în orice familie, dar nu m-aș fi așteptat niciodată că se va ajunge concret la divorț, dat fiind faptul că ei se iubeau, eu știu ce am văzut în familie și cred că a fost o chestiune de orgoliu acolo. Doi blegi, exact asta le-am spus, pentru că după ce au redevenit prieteni și mama s-a mutat la noi după ce am născut-o pe Anastasia, legătura a fost mult mai strânsă și din ce în ce mai strânsă, poate și datorită Anastasiei.
Dar ei s-au înțeles bine și la momentul divorțului și imediat după ce au divorțat. Se auzeau, vorbeau la telefon, mama venea în vizită, țineau legătura în continuare, asta m-a surprins. Și le-am spus “Sunteți doi blegi care au divorțat din motive puerile.”,
a spus Ioana Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu, despre diferența de vârstă dintre părinții ei

Citește și: Ioana Dichiseanu a vorbit despre divorțul părinților săi și despre tentativele ulterioare de împăcare: „Au avut tentative de împăcare. S-au iubit și s-au asemănat foarte mult.”

Simona Florescu
Simona Florescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Ioana Dichiseanu. „Am copilărit printre scaunele de la teatru. Mă cunoșteau toți regizorii și toate cabinierele.”

Cât despre diferența de vârstă, aceasta spune că nu s-a simțit niciodată în casă, ba mai mult, spune că este benefică, mai ales pentru faptul că bărbații se maturizează mai târziu.

Fiica lui Ion Dichiseanu are de fiecare dată doar cuvinte de laudă pentru părinții ei și au încercat să rămână o familie, în ciuda obstacolelor apărute pe parcurs.  “Nu am simțit deloc în casă că ar fi fost diferența de vârstă, dar chiar cred că această diferență de vârstă este benefică într-o relație. Pentru că oricum bărbații se maturizează ceva mai târziu, spre deloc. E adevărat că și unele femei, să nu generalizam ca să nu se supere doamnii pe noi, dar, în general, da, așa este, bărbații se maturizează ceva mai târziu și cred că e benefică
o diferență în relație. Acum depinde, nu sunt reguli universal valabile.”,
a mai spus Ioana Dichiseanu.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Ioana Dichiseanu. „Am copilărit printre scaunele de la teatru. Mă cunoșteau toți regizorii și toate cabinierele.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies