Cine este Ioana Dichiseanu. „Am copilărit printre scaunele de la teatru. Mă cunoșteau toți regizorii și toate cabinierele.”

Cine este Ioana Dichiseanu
Cine este Ioana Dichiseanu. „Am copilărit printre scaunele de la teatru. Mă cunoșteau toți regizorii și toate cabinierele.”

Ioana Dichiseanu este fiica regretatului actor, Ion Dichiseanu.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact și cu ce se ocupă fiica regretatului actor Ion Dichiseanu. Ioana Dichiseanu este singurul moștenitor al marelui om al teatrului românesc, Ion Dichiseanu, care s-a stins din viață acum mai bine de un an.

Cine este Ioana Dichiseanu

Citește și: Cine este Ada Dumitru. „Muncesc mult și mi s-au întâmplat niște lucruri pe care mi le doream foarte tare”

Cine este Ioana Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, pe numele său complet, Ioana Georgiana Dichiseanu, s-a născut în data de 22 octombrie 1987, din doi părinți de-a dreptul spectaculoși: actorul Ion Dichiseanu și cântăreața Simona Florescu.

Moștenirea artistică a părinților săi au făcut-o pe Ioana să-i calce pe urme tatăl său, care potrivit declarațiilor sale în repetate rânduri, i-a fost un exemplu de urmat în viață.

Astfel, Ioana Dichiseanu este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, „Ion Luca Caragiale”, din București, secția regie.

„Eu iniţial nu am vrut, pentru că nu simţeam că e pe sufletul meu, pe felul meu de a fi. Nu mă simţeam capabilă. Am terminat facultatea, dar nu am realizat nimic semnificativ în domeniu. Pentru că m-a atras şi, mi s-a spus că am voce, aş fi vrut să fac muzică, dar compromisurile în domeniu sunt atât de mari, încât nu m-am simţit în stare să le fac.

În România e greu să faci muzică altfel.”, a declarat tânăra la începutul carierei sale.

În prezent tânăra este un regizor îndrăgit, care îi calcă cu mândrie pe urmele tatălui său.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Aceasta este căsătorită cu jurnalistul Adrian Artene și au împreună o fetiță de 5 ani pe nume Anastasia Ioana Artene.

 

Ioana Dichiseanu, declarații despre moartea tatălui său

Citește și: Cine este Cerasela Rogen. "Nu îmi dădea să mănânc și mâncam din coșul de gunoi din fața blocului. Eram elevă și nu aveam de unde să iau de mâncare."

Ioana Dichiseanu, declarații despre moartea tatălui său

Invitată la podcastul soțului său, Ioana Dichiseanu a depănat amintiri despre tatăl său, vorbind despre copilăria acesteia alături de el și despre durerea pe care a suferit-o odată cu pierderea acestuia.

Ploua în ziua în care a murit și de atunci nu mai suport mirosul de ploaie. Am plâns mult pentru că este și a fost cel mai bun prieten și tată pentru mine. El a fost primul la maternitate care m-a văzut atunci când m-am născut și eu am fost ultima care l-a văzut atunci când a închis ochii și pe mine m-a văzut ultima dată. ”, a povestit Ioana despre ziua în care a aflat că tatăl său s-a stins din viață.

Deși cariera tatălui său a presupus multă muncă și sacrificii, Ioana a declarat că ea nu a simțit niciodată lipsa acestuia din viața sa, ci din contră regretatul actor a făcut în așa fel încât să se împartă între viața de familie și cea de pe scenă, luându-și cu el fiica la repetiții sau la diverse spectacole, în țară sau în străinătate.

Eu m-am născut când el avea 54 de ani și deja își construise o carieră.

Deja era consacrat. În unele momente alegea familia în detrimentul carierei, iar atunci când era nevoit să aleagă cariera, le îmbina. Am copilărit printre scaunele de la teatru. Mă cunoșteau toți regizorii și toate cabinierele. Nu i-am simțit niciodată lipsa. Pentru mine el a fost Dumnezeu meu pe pământ. Dacă mama e icoană, tata e Dumnezeu .”, a povestit Ioana Dichiseanu despre copilăria petrecută alături de tatăl său.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ioana Dichiseanu, despre divorțul părinților ei

Citește și: Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea"

Ioana Dichiseanu, despre divorțul părinților ei

Tot în cadrul podcastului lui Adrian Artene, Ioana Dichiseanu a vorbit despre motivul care a dus ca mariajul părinților ei să se închie, chiar dacă aceștia au rămas în relații bune după aceea.

Ei chiar s-au iubit și problema este că atunci când sunt amândoi pe același nivel de încăpățânare și orgolii, nu funcționează .”, a povestit Ioana.  

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au fost căsătoriți timp de 22 de ani, iar în anul 2009, cei doi au decis să se despartă. Niciunul dintre ei nu și-a refăcut viața amoroasă după divorț.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies