Ioana Filimon, primele declarații despre relația cu Jador: „Cam asta e totul”

Jador și Ioana Filimon
Jador și Ioana Filimon împreună

Ce spune fosta concurentă de la „Ferma vedetelor” despre relația pe care o are cu Jador, după ce au filmat un videoclip împreună zilele trecute.

Fanii emisiunii Puterea dragostei au avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când au văzut în brațele cui a fost surprins Jador.

Îndrăgitul fost concurent din casa Puterea dragostei a devenit una dintre cei mai iubiți artiști ai momentului. Este cunoscut faptul că Jador este extrem de admirat de o mulțime de fane din România. Ultima sa întâmplare i-a făcut pe toți să se întreabă dacă Jador le-a uitat definitiv pe Simina Zănoagă și pe Ella.

Citeste si: Simina Loica va deveni mămică pentru a doua oară? Cum s-a dat de gol soția lui Alex Zănoagă?

Și asta pentru că Jador a fost surprins în timp ce ce săruta cu patos cu nimeni alta decât Ioana Filimon, una dintre cele mai dorite modele din România. Toată lumea a început că speculeze că este ceva între ei, așa că Ioana a dorit să vorbească despre ce s-a întâmplat, de fapt:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jador și Ioana Filimon
Jador și Ioana Filimon se sărută[Sursa foto: Instagram]

„Am filmat un videoclip împreună cu Jador, un videoclip foarte frumos, iar eu am fost personajul principal. Cam asta e totul între mine și el.”, a spus Ioana Filimon despre ipostazele excentrice dintre ea și cântăreț.

Ioana Filimon este implicată într-o relație serioasă

În plus, Ioana Filimon are deja un iubit, așa că nu poate fi vorba despre o relație cu Jador.

Citeste si: Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei! ”Nu l-a iubit niciodată pe Jador!” Declarația care o va bulversa total pe brunetă!

„Eu sunt deja cu cineva de ceva timp. Sunt bine, fericită, chiar nu este nimic între mine și Jador”, a spus Ioana Filimon în cadrul unui interviu.

Cine este femeia pe care a iubit-o Jador

De cealaltă parte, Jador de la Puterea dragostei a avut parte de un an plin după ce a ieșit din casa Puterea dragostei. Pentru o bună perioadă de timp, Jador a avut o relație cu Ella, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat, în ciuda încercărilor celor doi de a face relația să funcționeze. În urmă cu câteva zile, Jador a recunoscut că a fost îndrăgostit numai de o singură fată, fosta sa iubită, Georgiana.

Cei doi au fost împreună pentru câțiva ani, înainte ca Jador să fie cunoscut în România și în străinătate.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Simina Loica va deveni mămică pentru a doua oară? Cum s-a dat de gol soția lui Alex Zănoagă?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies