Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul făcut de frumoasa vedetă

Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificare

Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificare

Bruneta i-a surprins pe toți după ce a decis să nu mai participe la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Ioana Filimon a fost una dintre cele mai apreciate concurente din emisiunea fenomen de la Kanal D, însă chiar și așa, cu susținerea multor telespectatori, frumoasa vedetă a decis să părăsească „Bravo, ai stil! Celebrities” și să recurgă mai apoi la un gest care a șocat pe toată lumea. Ioana Filimon a fost descalificată, sâmbătă seara, asta după ce nu a respectat regulamentul și nu s-a mai prezentat la filmări. 

Citeste si: Ilie Năstase, mesaj emoționant pentru Ioana Simion: „Cea mai frumoasă și elegantă femeie”

Ioana Filimon
Ioana Filimon[Sursa foto: Instagram]

Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Îndrăgita brunetă s-a arătat foarte afectată de toate discuțiile aprinse din platoul emisiunii și chiar a mărturisit de câteva ori că nu-și mai dorește să continue competiția.

Unul dintre motivele principale a fost și scandalul cu Mădălina Pamfile de zilele trecute.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Toți susținătorii vedetei și fanii emisiunii de la Kanal D știau că Ioana Filimon este foarte vocală și directă, însă acest lucru nu i-a adus succes în mediul online, aceasta fiind aspru criticată pe rețelele de socializare.

Ei bine, toți acești factori au determinat-o pe brunetă să pună punct experienței show-ului de modă și să părăsească platoul.

În ultima gală de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, cea difuzată sâmbătă seară, Ilinca Vandici a făcut anunțul care i-a uimit pe toți cei de acasă. Ioana Filimon avea să părăsească emisiunea! Toți s-au așteptat ca vedeta să vină cu o reacție în acest sens, așa cum au venit și celelalte concurente descalificate, însă nu a vorbit despre acest lucru. 

Citeste si: Emily Burghelea, surpriză emoționantă din partea fetiței ei! Ce a primit vedeta de ziua de naștere: „Am început sa plâng instant!”

Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificare
Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificare[Sursa foto: Instagram]

Ioana Filimon, deciziei total radicală privind înfățișarea ei

Aspectul fizic de invidiat și atitudinea au adus-o pe aceasta pe culmile succesului, astfel că nimeni nu se aștepta ca după descalificare să facă o asemenea schimbare.

Tânara s-a tuns, deși avea un păr lung, mătăsos și foarte des. Fanii acesteia au rămas surprinși să o vadă pentru prima oară cu părul mai scurt, însă se pare că ceva a determinat-o să ia această decizie.

Se spune că atunci când o femeie se tunde sau se vopsește are nevoie de o schimbare în viața ei. Aceste modificări reprezintă însemnul trecerii într-un nou capitol din viață.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Colleen Ballinger a devenit mămică de gemeni! Vedeta a născut prematur: „Au decis să ni se alăture mai devreme”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies