Ilie Năstase, mesaj emoționant pentru Ioana Simion: „Cea mai frumoasă și elegantă femeie”

Ilie Năstase, mesaj emoționant pentru Ioana Simion
Ilie Năstase, mesaj emoționant pentru Ioana Simion

Fostul tenismen pare că a uitat de procesul de divorț pe care l-a inițiat soția lui, iar acum îi face declarații de dragoste pe rețelele de socializare!

Ioana Năstase a fost cea care a anunțat public despărțirea de celebrul fost tenismen și își dorește cu orice preț să grăbească procesul divorțului, astfel că i-ar fi propus lui Ilie Năstase să mergă împreună la notar pentru a rezolva cât mai repede acest lucru. Nu este o surpriză faptul că Ilie Năstase a ales să aștepte decizia Tribunalului Constanța, asta pentru a trage de timp în speranța că o va convinge pe Ioana să renunțe, așa cum s-a întâmplat și prima dată.

Dovada inițiativei lui a venit și acum puțin timp, când i-a făcut o declarație de dragoste chiar pe Facebook!

Citeste si: Cerere în căsătorie la Puterea dragostei! Iată ce surprize aduce ediția de joi, 11 noiembrie

Ilie Năstase, mesaj emoționant pentru Ioana Simion
Ilie Năstase, mesaj emoționant pentru Ioana Simion[Sursa foto: Facebook]

Ilie Năstase, mesaj emoționant pentru Ioana Simion

Ioana Simion a postat o fotografie cu ea pe rețelele de socializare, însă la descriere a transmis un mesaj care face trimitere directă la încă soțul ei: „Păstrează lângă tine doar oamenii care știu sa îți bucure sufletul”,

a scris Ioana Năstase.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pe de cealată parte, fostul tenismen nu a ratat ocazia de a-i face o declarație de dragoste, afirmând că este cea mai frumoasă și elegantă femeie din viața lui: Cea mai frumoasă și elegantă femeie din viața mea, soția mea”, a scris Ilie Năstase în dreptul fotografiei. 

Citeste si: Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț! Ce i-a cerut Mihaela Carmen artistului

Ilie Năstase și Ioana Simion
Ilie Năstase și Ioana Simion[Sursa foto: Facebook]

Cu ce s-ar putea alege Ioana în urma divorțului de Ilie Năstase?

Cu toate că mulți se așteaptă ca cei doi să rămână împreună, așa cum s-a întâmplat și prima dată, surse din anturajul celor doi spun cu totul alteceva.

Se pare că nu mai există cale de împăcare între cei doi, acum că bruneta a început deja demersurile pentru divorț. Ioana Năstase încearcă să grăbească demersurile, însă Ilie nu dă semne că ar vrea să divorțeze atât de repede. 

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Nu există decât două necunoscute. Când se va produce divorțul și unde. Ioana Năstase încearcă să-și convingă soțul să apeleze la seviciile unui notar, pentru a încheia cât mai repede totul. A încercat să-i  transmită sau să-i explice că e mai elegant pentru amândoi, dar Ilie Năstase nu a dat semne că ar fi de aceași părere. Iată de ce, cel mai probabil tot instanța va fi cea care va decide când va consfinți divorțul dintre ei”  , au declarat surse din anturajul celor doi pentru   impact.ro.

În ceea ce privește partajul, apropiații celor doi spun că Ioana nu va pleca nici cu bunuri materiale și nici cu bani din mariajul eșuat cu Ilie Năstase și, mai mult decât atât, va trebui să renunțe și la numele de familie.  

„Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată!”, spun aceleași surse. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bianca și Cristian Comănici continuă provocările! Ce surprize pregătesc cei doi în noua ediție a emisiunii „Nu te supăra, frate!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies