Cerere în căsătorie la Puterea dragostei! Iată ce surprize aduce ediția de joi, 11 noiembrie

Cerere în căsătorie la Puterea dragostei!
Cerere în căsătorie la Puterea dragostei!

Aceștia sunt cei doi concurenți care anunță că își doresc să formeze un cuplu în casa Puterea dragostei!

Surprizele se țin lanț în casa Puterea dragostei! Săptămâna a început într-o notă optimistă, mai ales după ce și-a făcut apariția și o nouă concurentă, însă pe parcurs lucrurile au pătruns alte forme. Tensiunile și certurile au reapărut, iar unii concurenți nu s-au mai putut abține și au răbufnit, spre surprinderea tuturor celor de acasă.

Reamintim că în Gala de duminică a fost eliminată Larisa, care abia ce intrase în casa dragostei, însă visul ei de a-și găsi jumătatea s-a spulberat.

Pe de cealaltă parte, la un pas de a părăsi emisiunea s-au aflat Ana și Mădălin, însă cutia Pandorei a decis că fata sau băiatul cu cele mai puține voturi din partea publicului să plece acasă. 

Citeste si: Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț! Ce i-a cerut Mihaela Carmen artistului

Cerere în căsătorie la Puterea dragostei!
Cerere în căsătorie la Puterea dragostei![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cerere în căsătorie la Puterea dragostei!

Mădălin și Antonia au continuat să se tachineze, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată! Tânărul și-a făcut curaj și a cerut-o pe frumoasa Antonia în căsătorie, spre uimirea tutor colegilor de platou. Cel mai surprins de gestul pe care l-a făcut Mădălin a fost nimeni altul decât Radu, care nu înțelege ce se întâmplă între cei doi concurenți.

Personalitatea puternică și spiritul de lider îl conduc pe Radu într-un nou subiect de ceartă cu Ana și Adelina. Cei trei ajung de această dată să își adreseze replici acide și chiar jigniri grave, iar apariția lui Mădălin în discuții nu va face decât să strice și mai tare lucrurile. 

Citeste si: Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei! Cine sunt nașii bebelușului

 Doi concurenți anunță că își doresc să formeze un cuplu
Doi concurenți anunță că își doresc să formeze un cuplu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vezi Online emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D

Toți cei care nu vor să piardă nicio ediție din noul sezon al emisiunii Puterea dragostei, pot urmări show-ul și în mediul online. Emisiunea fenomen „Puterea dragostei” este difuzată și live video pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri despre sărutul cu tiktok-erul Marius Elisei: „Tot ce mi-a venit în cap a fost...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies