Ioana Ginghină a vorbit despre nuntă. "Pentru mine, personal, nu mai înseamnă neapărat ceva această nuntă"

ioana ginghina se marita
Ioana Ginghină a vorbit despre nuntă. "Pentru mine, personal, nu mai înseamnă neapărat ceva această nuntă"

Ioana Ginghină ține publicul în fața micilor ecrane, datorită naturaleței cu care își interpretează fiecare rol, însă puțini știu că aceasta urmează să se căsătorească.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Ioana Ginghină și cum a ajuns actrița de succes care este în prezent, dar și anumite aspecte despre căsătoria care va avea loc în viitorul apropiat, cu bărbatul care o iubește.

 

Cine este Ioana Ginghină

Ioana Ginghină este născută pe data de 21 septembrie, în Coapsa Mică, Sibiu.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 44 de ani. Aceasta și-a urmat studiile începând la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, urmând Facultatea de Arte Luceafărul din București și terminând cu Masterul în Managementul Cultural, în cadrul SNSPA, tot în București.

Frumoasa actriță a devenit cunoscută tocmai datorită talentului său actoricesc pe care îl deține. Ioana Ginghină a debutat pentru prima oară în spectacole, începând de la „Pasărea albastră”, spectacol ce a avut un real succes și în străinătate, urmând multe astfel de roluri jucate absolut remarcabil.

Iar în 2003, a urmat să interpreteze un rol în spectacolul regizat de către Cornel Todea, spectacol ce se numea „Pinocchio”, Ioana Ginghină interpretând rolul „Șoimul”. Acesta fiind chiar și premiat cu „Cel mai bun spectacol pentru copii”.

Ioana Ginghină nu a stat departe nici de lumea televiziunii și a debutat în anul 2004 în serialul TV „Numai iubirea”, acolo unde a interpretat-o pe „Ildiko”. La diferență de un an, frumoasa actriță a jucat și într-o telenovelă denumită „Lacrimi de iubire”, iar în anul 2006, Ioana Ginghină a jucat și în „Daria, iubirea mea”.

Au urmat multe alte roluri de-a lungul timpului, iar în plus, aceasta a ajuns să concureze chiar și la o emisiune despre dans.

Cariera Ioanei Ginghină a evoluat foarte mult odată cu trecerea timpului și încă înflorește pe zi ce trece mai mult. În același timp, frumoasa actriță se bucură și de o minunată poveste de dragoste pe care o trăiește în prezent.

cine este ioana ginghina

Citeste si: Cine este ANDREEA ANTONESCU. "Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile în care nu comunicam deloc."

 

Cine este iubitul Ioanei Ginghină

Ioana Ginghină se bucura în prezent de frumoasa ei relație cu iubitul său, cu care urmează chiar să și se căsătorească.

Deși au încercat la început să țină relația mai discretă și departe de ochii curioșilor, Ioana Ginghină a dezvăluit la un moment dat cine este misteriosul bărbat din viață sa, dar și cum s-a îndrăgostit de acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cei doi, Ioana Ginghină și iubitul său Cristi Pitulice, căci despre acesta este vorba, s-au cunoscut după ce au petrecut împreună, o seară la un pahar de vin.

Aceasta a menționat faptul că a fost contactată de firma unde acesta lucra, pentru a iniția o colaborare, astfel, cei doi s-au și întâlnit. Doar de două întâlniri au avut nevoie, pentru a decide să iasă la un pahar de vin și să se bucure unul de altul.

La scurt timp după această întâlnire, Ioana Ginghină a ținut să îi menționeze cât de bun a fost vinul degustat la întâlnire.

Nu la mult timp, Cristi Pitulice s-a prezentat la ușa ei, nu doar cu o sticlă din respectivul vin, ci cu un întreg bax. Acesta a fost gestul care a surprins-o cu adevărat pe Ioana Ginghină. Frumoasa poveste de dragoste s-a înfiripat imediat și au urmat multe schimburi de mesaje, iar în prezent, cei doi se bucură de o frumoasă relație care durează de câțiva ani de zile. Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, iar aceștia iau in calcul căsătoria, dar și momentul de a deveni părinți.

ioana ginghina si cristi pitulice

Citeste si: Cine este LIVIU VÂRCIU. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

 

Ioana Ginghină, despre cum va arăta nunta sa cu Cristi Pitulice

Atât Ioana Ginghină, cât și iubitul ei Cristi Pitulice sunt foarte fericiți împreună, cei doi locuiesc în aceeași casă, alături de fiica actriței, însă până în acest moment, nu s-au căsătorit. Cu toate că aceasta a fost cerută în căsătorie, cei doi nu au făcut pasul cel mare.

Însă acest eveniment nu întârzie să apară, datorită faptului că au acceptat să fie nașii unor prieteni foarte buni, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, aceștia trebuie să fie cununați. Planuri privind acest frumos eveniment, încă nu sunt, însă  Ioana Ginghină a declarat că evenimentul va avea loc în acest an.

Nu, ar trebui să urmeze nunta, dar pentru că nu reprezintă o prioritate pentru nimeni, nu ne grăbim. Și ne e și bine așa…Pentru mine, personal, nu mai înseamnă neapărat ceva această nuntă. De fapt de unde a pornit. Avem niște prieteni care ne-au cerut de nași și ca să le putem fi lor nași, ar trebui să ne căsătorim.

Ideea este că prietenii noștri se căsătoresc abia la anul, pentru că nu au găsit restaurant anul acesta. Drept pentru care, da, probabil că undeva anul acesta o să fie și nunta. Acum, nunta nu o să fie o nuntă efectiv, o să fie o petrecere ”,   a precizat Ioana Ginghină într-un interviu.

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este ANDREEA BĂLAN. "Eram în puncte diferite ale vieții, deși am făcut o casă împreună.”

 

Ioana Ginghină nu vrea să îmbrace rochia de mireasă

Ioana Ginghină își dorește o nuntă destul de simplă, iar totodată atât frumoasa actriță, cât și viitorul ei soț, Cristi Pitulice, susțin că nu vor avea nevoie de un local pentru invitați, datorită faptului că evenimentul va fi unul cât se poate de restrâns, la care vor participa doar persoanele importante din viața acestora.

În plus, Ioana Ginghină a menționat chiar că nu își dorește să îmbrace rochia de mireasă, și va aborda o ținută care nu va face prea multă vâlvă în cadrul acestui frumos eveniment.

Noi nu avem nevoie de local și de altele. Nu, o cununie civilă, o petrecere drăguță, cu prieteni și cam aia. Adică nu rochie, nu tam-tam, nu probleme.. ”, a mai precizat  Ioana Ginghină  într-un interviu.

actrita ioana ginghina

Citeste si: Cine este DIMA TROFIM. "În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive."



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Cătălin Cazacu. „Nu s-a lipit de el fotbalul și a sărit pe motociclete”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies