Ioana Grama este la un pas de divorț! Ce se întâmplă în relația vedetei

ioana grama probleme in casnicie
Ioana Grama și soțul ei au probleme în relația de cuplu

Ioana Grama și Alex Tăgurean au probleme în căsnicie. Vedeta este la un pas de a divorța.

Ioana Grama este una dintre cele mai urmărite vedete de pe rețelele de socializare și una dintre cele mai sincere femei care au decis să-și expună viața personală pe internet. Astfel, frumoasa brunetă a dezvăluit recent că are probleme în căsnicia cu Alex Tăgurean.

Ioana Grama este la un pas de a divorța de Alex Tăgurean

Ioana Grama a fost prinsă în fapt de către internauții care au observat că nu mai postează așa des fotografii alături de soțul ei.

Frumoasa brunetă le-a dezvăluit fanilor că are probleme în căsnicie și a decis să apeleze la terapie de cuplu pentru a trece peste dificultăți, însă nu este exclus un divorț.

Chiar dacă va divorța de partenerul ei, Ioana Grama susține că amândoi vor avea grijă în continuare de fetița lor, Ayana, căreia nu-i va lipsi niciodată dragostea părinților.

Citeste si: Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei s-au despărțit?!

ioana grama divort
Ioana Grama apelează la terapia de cuplu pentru a-și rezolva probleme cu soțul[Sursa foto: Instagram Ioana Grama]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"Am luat decizia de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună, nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte, cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap.

Dacă o să fie bine o să fie bine, dacă nu o să fie bine tot bine o să fie. Suntem niște oameni cu coloană vertebreală care au luat o pauză atunci când greșesc și care vor să facă să fie bine", a explicat Ioana Grama.

Citeste si: Andra și David Stancu de la Mireasă, surprinși în ipostaze tandre după ce au anunțat că divorțează!

Ioana Grama a vrut să-și liniștească fanii și le-a spus că nu este vorba despre o ruptură din cauze externe, ci pur și simplu se află într-un moment în care nu se mai înțelege cu soțul ei.

ioana grama declaratii
Ioana Grama a declarat că are probleme în căsnicie[Sursa foto: Instagram Ioana Grama]

"Dacă am luat o pauză nu înseamnă că nu ne mai vedem, nu înseamnă că trebuie să ne dăm în cap, să ne certăm să ne urâm, mai ales că avem un copil împreună.

Nu s-a înșelat nimeni, nu e vorba de nimic grav, nu s-a întâmplat nimic grav, e o periodaă grea, mai nasoală, nu mai merge", a mărturisit Ioana Grama.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a ajuns pe masa de operație! Află ce se întâmplă în acest moment cu șatena

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Sorin Pușcașu de la Survivor și iubita lui, Laura, își doresc să devină părinți! Ce a pățit iubita Războinicului după ce a primit inelul?

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies