Mihai Mitoșeru și Noemi, din nou împreună la aceeași masă!

mihai mitoseru si noemi din nou impreuna
Mihai Mitoșeru și Noemi s-au lăsat fotografiați într-un restaurant din București

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au reîntâlnit pentru un eveniment marcant din viața lor. Care a fost motivul?

Mihai Mitoșeru și Noemi au fost căsătoriți timp de 13 ani, însă acum aproximativ doi ani cei doi au decis că trebuie să meargă pe drumuri diferite ale vieții. Cu toate că s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni buni, iar acum au fost fotografiați împreună la un restaurant din Capitală.

Mihai Mitoșeru și Noemi, din nou împreună aceeași masă

Chiar dacă Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în urmă cu aproximativ doi ani, fosta parteneră a prezentatorului i-a rămas alături în cele mai dificile momente din viață.

După ce mama lui, Camelia Mitoșeru, cunoscuta actriță, a suferit o intervenție chirurgicală extrem de dificilă pe creier, Noemi a rămas mereu în umbră pentru ca celor doi să nu le lipsească sprijinul emoțional.

Citeste si: Daniel Pavel vorbește despre ritualurile pe care le are la Survivor România: „Două lucruri fac"

mihai mitoseru despre sotie
Mihai Mitoșeru a declarat că va rămâne întotdeauna prietenul fostei soții[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Presa ar fi spus că Mihai Mitoșeru și-a refăcut viața după divorț, însă mama acestuia a negat toate supozițiile legate de acest subiect controversat.

„Mihai nu are nicio iubită! Este doar o prietenă acea fată nimic mai mult. Știu că încă ține la Noemi, este foarte atent cu ea, să nu o deranjeze cu ceva anume. De când au divorțat, de doi ani, Noemi a mai trecut pe la mine, am stat amândouă de vorbă, ne-am mai auzit și la telefon.

Eu nu știu de ce au divorțat? Mi-aș dori tare mult să se împace că îmi este dragă de ea, îmi place”, spunea Camelia Mitoșeru.

Citeste si: Scandal de proporții între Culiță Sterp și Raluca Dumitru la Survivor România 2021: "S-au spus foarte multe minciuni"

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au reîntâlnit, de data aceasta într-un restaurant din Capitală, pentru a merge împreună la mormântul animalului de companie pe care l-au avut împreună pe vremea când formau un cuplu.

mormant catel mihai mitoseru si noemi
Mihai Mitoșeru și Noemi au vizitat mormântul cățelului pe care l-au avut împreună[Sursa foto: wowbiz.ro]

„Ieri am fost cu Noemi la mormântul cățelului nostru care a murit acum câțiva ani, după care ne-am dus la un restaurant. Am rămas prieteni pt. ca suntem încă doi oameni normali, am plâns, am râs, ne-am simțit bine și atât! Vă mulțumim pt mesajele frumoase și vă asigurăm că vom rămâne prieteni toată viața!”, a declarat Mihai Mitoșeru în mediul online.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Maria Ciobanu. "Se spunea că aș fi avut o relație cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana Sărăroiu."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies