Oana Roman, anunț disperat pentru mama lui Mihai Mitoșeru! „Avem nevoie de ajutor!”

camelia mitoseru operata de urgenta
Oana Roman, anunț disperat pentru mama lui Mihai Mitoșeru! „Avem nevoie de ajutor!”

Oana Roman a făcut un apel disperat pentru mama lui Mihai Mitoșeru, care va fi operată de urgență.

Camelia Mitoșeru, mama celebrului prezentator Mihai Mitoșeru, a fost internată de urgență și se pare că va fi supusă unei intervenții severe. Oana Roman a sărit în ajutor, făcând un apel disperat în mediul online pentru cei care ar putea dona sânge.

În urmă cu câteva luni, Mihai Mitoșeru era cel care ajungea de urgență la spital pentru a fi operat. Acum, actorul trece prin clipe grele, fiind binecunoscută relația apropiată pe care acesta o are cu mama sa.

Oana Roman, prietenă a familiei Mitoșeru de ani buni, a sărit în ajutorul acestora, printr-un mesaj pe contul său de Instagram prin care îi roagă pe urmăritorii săi să doneze sânge pentru Camelia Mitoșeru, care se află în stare critică.

Citeste si: Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat?!: „O să mâncăm împreună de Crăciun”

„Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați

sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați specificați pentru Camelia Mitoțeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe Instagram!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ce boală suferă mama lui Mihai Mitoșeru?

camelia mitoseru operata de urgenta

Prezentatorul TV Mihai Mitoșeru a anunțat într-o postare pe Facebook că mama sa, îndrăgita actriță Camelia Mitoșeru, a fost diagnosticată cu tumora benignă-meningiom.

Meningioamele sunt cele mai frecvente tumori care apar la nivelul creierului și sunt leziuni care se dezvoltă extrem de lent. Acestea sunt bine delimitate și benigne!

Actorul a cerut și el ajutorul prietenilor virtuali pentru a dona sânge, cu speranța că starea mamei sale se va putea ameliora.

Citeste si: O nouă lovitură cruntă pentru Noemi, după divorţul de Mihai Mitoşeru! Stewardesa este obligată să restituie sume uriaşe companiei aeriene cu care se judecă pentru drepturile tatălui decedat!

„Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet!

Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Episod violent în Casa Puterea Dragostei! Cristian Comănici, gest șocant față de o concurentă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies