O nouă lovitură cruntă pentru Noemi, după divorţul de Mihai Mitoşeru! Stewardesa este obligată să restituie sume uriaşe companiei aeriene cu care se judecă pentru drepturile tatălui decedat!

O nouă lovitură cruntă pentru Noemi, după divorţul de Mihai Mitoşeru! Stewardesa este obligată să restituie sume uriaşe companiei aeriene cu care se judecă pentru drepturile tatălui decedat!
O nouă lovitură cruntă pentru Noemi, după divorţul de Mihai Mitoşeru! Stewardesa este obligată să restituie sume uriaşe companiei aeriene cu care se judecă pentru drepturile tatălui decedat!

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană pentru nişte drepturi băneşti.

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană, de mai mulţi ani. Stewardesa care s-a despărţit la notar de Mihai Mitoşeru,a cum aproape trei săptămâni, se judecă de mai mulţi ani cu TAROM, în calitate de moştenitor legal al tatălui ei decedat, Dragomir Constantin Ion, care a lucrat pentru compania aeriană. Acesta a câştigat în instanţă recuperarea unor drepturi băneşti, dar Tarom a contestat decizia în acest proces în care tatăl lui Noemi a cerut executarea silită a Tarom.

( vezi cu ce femeie a rămas Mitoşeru după ce s-a separat de Noemi)

Citeste si: Mara Bănică, reacție dură după divorțul Claudiei Pătrășcanu de Gabi Bădălău: „Sunt convinsă că a căpăcit-o”

Citeste si: Motivul REAL al divorțului dintre Mihai Mitoșeru și Noemi. E ÎNGROZITOR!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană. Trebuie să achite şi cheltuielile de judecată

Astfel, Noemi a devenit parte în procesul de la Judecătoria Buftea, în calitate de intimat creditor. Pe 28 iulie 2018, decizia i-a fost nefavorabilă: “Dispune întoarcerea în parte a executării silite şi obligă intimatul creditor să restituie contestatoarei toate sumele executate silit în dosarul de executare nr. 944/2017 care exced sumei de 224647,75 lei (178072 lei- debit net actualizat cu indicele de inflaţie până la data plăţii efective, 38123 lei – dobândă legală, 8452,75 lei – cheltuieli de executare)...Obligă

intimata la plata către contestatoare a sumei de 2330 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, din care 1224 lei reprezentând jumătate din onorariul de avocat, 183 lei reprezentând jumătate din costul fotocopierii dosarului de executare şi 925 lei reprezentând jumătate din onorariul pentru expertiză.”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Noemi Mitoşeru se judecă cu o companie aeriană. Următorul termen e programat pe 28 noiembrie 

La rândul ei, Noemi a contestat decizia, iar procesul continuă, următorul termen fiind programat pe 28 noiembrie. Mihai şi Noemi Mitoşeru au anunţat la sfârşitul verii că s-au separat. “Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău:

obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste!. Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel.
Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi”
, a postat Mitoşeru.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies