Ioana și Nick Chișiu sunt oficial divorțați. Anunțul a fost făcut de vloggeriță

ioana chisiu a divortat
Ioana Chișiu și-a anunțat fanii că a divorțat oficial de cel care i-a fost alături atâta timp

Ioana Chișiu s-a despărțit oficial de soțul ei. Ce a declarat vedeta?

Ioana Chișiu și-a anunțat urmăritorii că a divorțat oficial de Nick Chișiu. Vedeta spune că cel mai greu moment a fost atunci când le-a explicat fetițelor motivul pentru care a luat această decizie radicală.

Ioana Chișiu s-a despărțit oficial de Nick Chișiu

Ioana Chișiu a dorit să le transmită urmăritorilor de pe pagina personală de Instagram că s-a despărțit oficial de Nick Chișiu.

„Am o confesiune de făcut, probabil că nu mai e o surpriză pentru nimeni, dar vreau să fie confirmat de mine. Cred că este momentul. Sunt o femeie de aproape 2 ani de zile.

Citeste si: Sânziana Negru a dezvăluit cine este noul ei iubit!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

ioana chisiu sot
Ioana Chișiu este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România[Sursa foto: Instagram Ioana Chisiu]

Am luat decizia să vorbesc despre asta datorită fetelor, sunt deja mari și chiar dacă nu au acces la rețelele de socializare, poate prietenii lor au. Nu am vrut ca ele să afle asta de pe online. Au fost foarte multe schimbări, provocări, totul a fost nou pentru mine", a declarat Ioana Chișiu.

Citeste si: Scene ca în filmele de groază între Andrada și Adriana de la Puterea Dragostei! "O omoooooor!"

Ioana Chișiu era despărțită de aproximativ doi ani de tatăl copiilor, însă în acte abia acum s-a oficializat totul. Acum, vloggerița este o femeie liberă să-și strige iubirea față de noul partener.

ioana chisiu divort sot
Ioana Chișiu s-a făcut cunoscută în online prin nenumăratele fotografii pe care le postează zilnic pe conturile personale[Sursa foto: Instagram Ioana Chisiu]

„Îl cunosc pe Nicu de când eram în liceu. Au fost 2 ani foarte dificili, dar sunt foarte fericită acum și am așa un moment de liniște și de pace.

Cele mai multe întrebări au fost despre viața mea personală, vreau să vă spun cu mâna pe suflet că sunt într-o relație. Nu știu unde o să se ducă sau ce o să se întâmple, dar momentan vrem să facem totul OK pentru copiii noștri pentru că și el are 2 copii.”, a mai spus Ioana Chișiu.

Ioana Chișiu și-a strâns o adevărată comunitate pe Instagram, acolo unde este mai mereu prezentă pentru a le arăta tuturor momentele frumoase din viața ei.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Aya și Andrei de la Puterea Dragostei, la un pas să se despartă! Ce cuvinte și-au aruncat cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies