Ioana Tufaru, la spital, în plină pandemie de coronavirus: „Doamne ferește”

Ioana Tufaru, la spital, în plină pandemie de coronavirus: „Doamne ferește”
Ioana Tufaru, la spital, în plină pandemie de coronavirus: „Doamne ferește”

Ce a dezvăluit Ioana Tufaru în urmă cu puțin timp despre familia sa. Ce se întâmplă cu ea și cu familia sa, după ce au ajuns la spital.

Ioana Tufaru trece prin clipe cumplite. Soțul său, Ionuț, se află la spital, din cauza unor probleme grave se sănătate.

Fiica Andei Călugăreanu trece printr-un adevărat calvar după ce a aflat că jumătatea sa are probleme de sănătate și că trebuie să fie monitorizat atent de către specialiști.

Ioana Tufaru și-a anunțat prietenii, pe facebook, că se simte cu „inima frântă”, după ce a postat locația în care se afla alături de partenerul ei de viață, Ionuț Mardare.

Ei au ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan, din București, iar amicii au fost extrem de îngrijorați, mai ales că Ioana nu a dat mai multe detalii legate de vizita la unitatea spitalicească. După comentariile prietenilor, Ioana i-a lămurit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ioana Tufaru, la spital, în plină pandemie de coronavirus: „Doamne ferește”
Ioana Tufaru, la spital, în plină pandemie de coronavirus: „Doamne ferește”

„Ce s-a întâmplat Ioana ???….

Ce ați pățit?! Doamne ferește!! Sunteți bine?! Mă sperii!!”, au postat amicii apropiați ai Ioanei Tufaru. „Soțul meu, niste probleme! O pneumonie, se pare, l-am internat!”, a explicat Ioana.

Citeste si: Ioana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Imagini din garsoniera ei din Militari!

Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! Vezi cum răspunde femeia acestor declaraţii şocante! "Îi mai dau palme la fund" VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Ioana Tufaru îi desfiinţează pe Vulpiţa şi pe Viorel! "Ţărani de la coada vacii..."

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Mai nou, prin intermediul comentariilor la diverse articole, femeia este denigrată în fel şi chip pentru că ar fi agresivă cu copilul. Ei bine, Ioana ne-a spus, cu toată sinceritatea, cum se comportă ea, de fapt, cu băieţelul ei.

Citeste si: Ioana Tufaru anunță sfârșitul după pandemie: „Nu va mai fi nimic ca înainte”

"Eu nu îmi cresc copilul după manuale, după cărţi în general, ci doar după sfatul medicului care mi-a fost alături de la început, când nu ştiam nimic despre ceea ce înseamnă să fii mamă.

Eu îl cresc şi îl educ pe Luca după metodele mele, după regulile cu care am fost şi eu crescută şi nu aplec urechea la ce spune x sau y. I-am mai dat şi palme la fund, îi dau şi acum, dar nu ştiu cât simte că poartă încă pampers. De cele mai multe ori însă, dacă face boacăne grave îl apostrofez, dar nu vă gândiţi că ţip exagerat la el, să îngheţe copilul.
Să ştiţi că el, în esenţă, este un băieţel înţelegător, docil şi ascultător. Mai face drăcii, cum e şi normal la vârsta lui, dar nu poţi să-i ceri unui micuţ de patru ani să stea smirnă", a declarat Ioana Tufaru.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ioana Tufaru îi desfiinţează pe Vulpiţa şi pe Viorel! "Ţărani de la coada vacii..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies