İrem Helvacıoğlu, Nefes, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, din spital … la actorie

İrem Helvacıoğlu, Nefes, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, din spital … la actorie
İrem Helvacıoğlu, Nefes, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, din spital … la actorie

İrem Helvacıoğlu, Nefes, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, din spital … la actorie

İrem Helvacıoğlu, frumoasa actrita turca, protagonista serialului “Lacrimi la Marea Neagra”,( titlul original: Sen Anlat Karadeniz), care va debuta in aceasta toamna, la Kanal D, are o viata demna de o productie cinematografica.

In varsta de numai 29 de ani, İrem Helvacioglu este o femeie care a stie ce isi doreste, este talentata si foarte apreciata in randul generatiei tinere de actori turci.

Actoria a fascinat-o dintotdeauna pe frumoasa Irem care a urmat, imediat dupa terminarea liceului, cursurile Conservatorului de  Teatru Mujdat Gezen,  din Istanbul. Irem a fost rapid remarcata si, la doar 20 de ani, a debutat pe scena cu primul ei rol, intr-un serial politist. Fermecatoarea actrita pare sa gaseasca un sens in tot ce i se intampla in viata.

“Am fost un copil foarte activ.

Am copilarit in Malatya, Turcia, pentru că tata lucra acolo. Participam la toate activitatile scolii. Apoi, m-am inscris la un club de teatru. Desi eram mica, mi-am dat seama repede ca iubesc foarte mult sa fac cercetari amanuntite, sa invat pe de rost si sa pun in scena. Imi placea foarte mult aceasta situatie. Am realizat, atunci, ca imi doresc sa fiu actrita. Cand eram la liceu, profesoara de literatura le spunea parintilor ca sunt foarte talentata si i-a sfatuit sa ma trimita la Conservator.
Sunt de parere ca tot ceea ce traiesti in viata are un sens, iar noi trebuie doar sa il vedem si sa-l urmam”,
 spune  İrem Helvacıoğlu.

Nu i-a lipsit nimic si s-a bucurat de sustinerea parintilor, spune  İrem.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Familia m-a sprijinit mereu in tot ceea ce mi-am dorit. In adolescenta am avut o operație si, cat am stat in spital, m-am imprietenit cu o doamna, si ea pacienta J. Ii marturisisem ca imi doresc sa devin actrita si, culmea, ea avea trei fete si toate trei erau la Teatru. De cand ne-am cunoscut, am ramas prietene si suntem ca o familie.

Au contribuit foarte mult la pregătirea mea pentru admiterea la facultate”,  spune frumoasa actrita.

Pe İrem Helvacıoğlu o veti putea urmari interpretand-o pe  Nefes Zorlu, personajul principal feminin din serialul fenomen “Lacrimi la marea Neagra”, care va debuta in aceasta toamna, la Kanal D.

Productia infatiseaza povestea de viata a frumoasei Nefes, eroina serialului, al carei destin tulburator va capta atentia si va starni empatia telespectatorilor, care vor fi martori, prin intermediul micului ecran, ai unei realitati dureroase a societatii actuale: violenta domestica. 

Nefes este o tanara care lupta sa-si recapete libertatea dintr-o relatie plina de violenta si sa depaseasca traumele psihice provocate de aceasta. Fragila Nefes se transforma din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta si, mai ales, capabila de o mare iubire care o va vindeca. 

Citeste si: Jador, în lacrimi! Vezi ce l-a făcut să plângă instantaneu pe solist! "Un copil cu trasaturile tale de caracter" EXCLUSIV!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Dumnezeule, cum a fost surprinsă Simona de la Puterea Dragostei pe stradă! Uite cât de sexy era şatena! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Surpriză uriaşă! Gabriela Cristea a decis unde va face nunta cu Tavi Clonda, din 24 august! Nimeni nu bănuia că va alege acest loc! EXCLUSIV!

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies