Irina Deaconescu este însărcinată din nou! Cristian Manea va deveni tătic pentru a doua oară

Irina Deaconescu este însărcinată din nou!
Irina Deaconescu este însărcinată din nou!

Irina Deaconescu și partenerul ei de viață, fotbalistul Cristian Manea, vor deveni părinți pentru a doua oară!

Logodnica fotbalistului de la CFR Cluj este din nou însărcinată! Irina Deaconescu a anunțat în urmă cu puțin timp, chiar pe contul ei de Instagram, că va deveni mămică pentru a doua oară. Atât ea, cât și Cristian Manea sunt în culmea fericirii și abia așteaptă ca familia lor să se mărească cu încă un membru!

Citeste si: Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit! Motivul pentru care cei doi îndrăgostiți și-au spus adio

Irina Deaconescu este însărcinată din nou!
Irina Deaconescu este însărcinată din nou![Sursa foto: Instagram]

Irina Deaconescu este însărcinată din nou!

Tânăra este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din mediul online și are o comunitate împresionantă de urmăritori care sunt extrem de curioși să afle ce se mai întâmplă în viața ei personală. Mare a fost surpriza să afle că este din nou însărcinată și că va deveni mămică pentru a doua oară în doar câteva luni.

Irina a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care apare alături de partenerul ei și fiica sa în timp ce se mândrea și cu noul membru al familiei care se află încă în burtică. Cei doi sunt evident foarte fericiți că viața lor se va schimba din nou, odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil:  „2+1=4 🤷🏻‍♀️🤰🏻nici anul acesta nu ne înțelegem cu matematica”, a fost mesajul vedetei din dreptul pozelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fanii celor doi sunt extrem de bucuroși de anunțul pe care l-au făcut, astfel că le-au transmis nenumărate mesaje de bine și felicitări. Irina Deaconescu și Cristian Manea mai au o fetiță pe nume Victoria care a împlinit în luna octombrie un an.

„Aoleu😍😍😍”, „Felicităriiiii🤍🤍🤍”, „Nuuu creddd❤️❤️❤️”, „Ce frumossss💕💕💕💕”, „Congratssss 😍😍😍 oh my!”, „ma bucur tareee!!🤍🤍🥺”, au fost doar câteva din mesajele scrise de internauți pe pagina oficială a vedetei.

Citeste si: Deea Codrea, probleme mari de sănătate după ce a născut în apă: „Lumea mi-a zis că sunt inconștientă”

Irina Deaconescu este însărcinată din nou!
Irina Deaconescu este însărcinată din nou![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cristian Manea și-a luat în serios rolul de tătic!

Cunoscutul fotbalist de la CFR Cluj se mândrește nespus de mult cu fetița lui, Victoria, care îi face viața mai frumoasă în fiecare zi, iar vestea că va deveni din nou tătic l-a surprins în adevăratul sens al cuvântului. Partenera lui de viață, Irina Deaconescu, a ținut prima sarcină în mare secret, astfel că și-a anunțat fanii că va deveni pentru prima oară mămică mult mai târziu.

„M-ar fi afectat dacă în perioada în care eram sensibilă dacă îmi zicea cineva de rău. Am vrut ca oamenii să stea departe de mine când eu luat totul personal, oricum ținea totul de mine și de Cristi. Evident că s-a aflat mai departe, pentru că cineva nu și-a ținut gura și a spus mai departe, cu toate că am rugat toate persoanele care știau să nu vorbească despre asta și să mă lase pe mine să anunț.

O sarcină nu e ceva oarecare, e un lucru atât de special, de aparte, de sensibil, se pot întâmpla atât de multe lucruri neprevăzute. Sunt sigură că nimănui nu i-ar plăcea să vorbească despre lucrurile nasoale care se pot întâmpla”, a scris tânăra mămică.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ioan Gruffudd, prima apariție publică cu noua lui iubită, după ce a înșelat-o pe fosta soție! Alice Evans este devastată

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies