Irina Loghin la 80 de ani. A avut o copilărie foarte grea: «La 6 ani, căram lemne din pădure»

Irina Loghin la 80 de ani. A avut o copilărie foarte grea: «La 6 ani, căram lemne din pădure»
Irina Loghin la 80 de ani. A avut o copilărie foarte grea: «La 6 ani, căram lemne din pădure»

Irina Loghin străluceşte în lumina reflectoarelor, are o vilă de lux în buricul Capitalei, însă solista ascunde, în spatele zâmbetului său inconfundabil, o poveste de viaţă presărată cu neajunsuri.

Irina Loghin la 80 de ani.

A avut o copilărie grea, astfel că a fost nevoită să-şi ajute părinţii la treburile gospodăreşti.

Irina Loghin, supranumită ”Regina muzicii populare”, este aniversată săptămâna viitoare. Marţi, pe 19 februarie, ea împlineşte 80 de ani. Dar pentru celebra solistă, februarie este un lung prilej de petreceri, căci în această lună îşi mai serbează zilele de naştere şi doi membri ai familiei.

Pe 2 februarie a fost ziua fiului ei, Ciprian, care a împlinit 43 de ani, iar pe 25 februarie este născută fiica ei, Irinuca (41 ani), alintată Iris.

Citeste si: Femeia s-a dus la spital să nască natural, dar medicul i-a dat o veste infioratoare. "Eu nu am avut niciodată așa ceva!"

Citeste si: Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, se gândeşte să introducă segregarea în şcolile româneşti. Reacţia unui medic psihiatru

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Irina Loghin la 80 de ani.

Puţină lume ştie însă că îndrăgita artistă a avut o copilărie foarte grea, părinţii ei confruntându-se cu probleme financiare. Irina Loghin este născută în satul Gura Vitioarei, Jud. Prahova.

Familia interpretei a prins vremuri amare, de război, de foame şi secetă. Au fost şase fraţi şi aveau o singură pereche de galoşi, fiind nevoiţi să o poarte pe rând.

În copilărie, de cele mai multe ori masa lor era mai mult goală.

Mama le dădea fiecăruia câte o bucată de mămăligă şi le spunea să aibă grijă cum o consumă, pentru că aceea avea să fie toată hrana pentru două zile.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop Casandra săptămâna 18-24 februarie 2019. Faceți curățenie printre prieteni și vă veți aduce aminte de această perioadă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies