Irina Rimes a făcut marele anunț! „Nunta va fi în România!"

Irina Rimes a făcut marele anunț
Irina Rimes a făcut marele anunț! „Nunta va fi în România!"

Irina Rimes iubește din nou și se pare că artista nu exclude posibilitatea de a ajunge în fața altarului.

Irina Rimes a vorbit pentru prima dată despre relația cu David Goldcher, francezul care i-a cucerit inima. Aceasta a mărturisit că nu exclude ideea unei posibile căsătorii, dar nici posibilitatea de a deveni mama.

Cântăreața a menționat în repetate rânduri, în timpul podcastului, cum ar acționa dacă ar avea un copil, semn că se gândește serios la rolul de mamă.

„Cumpăr cărți și le pun în bibliotecă, nu sunt toate pentru copii, am și pentru oameni mari sau pentru copii la o anumită vârstă, ca mine de exemplu.

Încerc să măresc biblioteca pentru ca atunci când o să am un copil, să găsească în bibliotecă tot ceea ce are nevoie', a transmis artista.

Irina Rimes a mărturisit că își dorește un copil, dar nu este sigură că acum este momentul potrivit pentru a face acest pas.

„Da, mă văd mamă. Nu neapărat acum, în momentul ăsta, dar nu sunt femeia aceea care n-o să facă copii.

(…) Da, la un moment dat mă văd mamă'.

Irina Rimes a mai declarat că a renunțat la ideea de a planifica, întrucât de fiecare dată când și-a creat așteptări, a ajuns să fie dezamăgită.

„Nu-mi fac planuri foarte mari în viitorul îndepărtat. (…) Ca să nu fiu dezamăgită, nu am așteptări mari. Trăiesc momentul, clipa. E bine. (…) Mi-am programat să nu am un copil în următorii doi ani'.

Irina Rimes a făcut marele anunț

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Irina Rimes are planuri de nuntă cu iubitul francez?! "Dacă aș mai avea 48 de ore..."

Irina Rimes ia în calcul posibilitatea de a avea un copil

Irina Rimes a mărturisit că a luat în considerare posibilitatea de a avea un copil, însă a renunțat la idee, întrucât programul nu îi permite să se dedice lui în totalitate, iar

mama sa nu o poate ajuta în acest moment.

  „Simt că sunt încă la jumătatea drumului. Mi-am imaginat cum mă împart cu un copil. Fac naveta Franța – România? Mama nu poate să vină din Chișinău din cauza pandemiei… nu văd cum'.

Irina Rimes a vorbit în cadrul podcastului despre primele întâlniri cu David Goldcher. Cântăreața a mărturisit că amândoi sunt „pierduți în spațiu” și de aceea se potrivesc perfect.

„Prima oară când l-am văzut am zis: «Vai, ce-i cu copilul ăsta?». Nu e chiar așa copil, are 28 de ani, dar părea un copil așa pierdut în spațiu. Și cum și eu sunt pierdută așa în spațiu, ne-am regăsit'.

Irina Rimes a făcut marele anunț

Citeste si: Irina Rimes, noi probleme de sănătate! Artista a făcut anunţul trist!

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Irina Rimes a vorbit despre depresie și anxietate

Irina Rimes s-a confruntat cu depresie și anxietate după eșecurile în dragoste. Artista a fost înșelată de soțul ei, care urma să aibă și un copil cu cealaltă femeie din viața lui și de curând, a încercat o relație cu nimeni altul decât Killa Fonic, care a eșuat.

Irina Rimes a declarat că în acest moment este împlinită și simte în sfârșit că și-a găsit liniștea în brațele actualului iubit, francezul David Goldcher.

Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez.”

 

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies