Irinel Columbeanu vorbeşte despre relația sa cu Monica Gabor, în urma divorțului: „Doi foști soți ce au și un copil”

Irinel Columbeanu despre relația sa cu Monica Gabor în urma divorțului: „...doi foști soți ce au și un copil”
Irinel Columbeanu vorbeşte despre relația sa cu Monica Gabor, în urma divorțului: „Doi foști soți ce au și un copil”

Irinel Columbeanu vorbește despre relația cu fosta sa soție.

Relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a început în urmă cu mulți ani, nunta celor doi având loc în 2006. În urma acestui fapt, cuplul a dat naștere și unui copil, o fetiță pe nume Irina.

      Mariajul însă nu a durat prea mult, cei doi alegând să se despartă cinci ani mai târziu.

      Monica Gabor și-a părăsit țara natală și s-a mutat în Statele Unite ale Americii imediat după despărțirea de fostul soț.

În ”țara tuturor posibilităților” Monica a început o nouă relație care a durat aproximativ zece ani, cu Mr. Pink. Irinel Columbeanu a povestit în cadrul ultimului interviu acordat pentru Cancan, cum este relația sa cu fosta soție, ani mai târziu după divorț.

Irinel Columbeanu vorbește despre natura relaţiei sale cu Monica Gabor după divorț

      Irinel Columbeanu a declarat în cadrul unui interviu Cancan că relația dintre el și Monica este una bună, bazată pe respect și înțelegere: „Relația normală de respect reciproc între doi foști soți ce au și un copil împreună”.

Aceste lucruri se datorează în mare parte Irinucăi, care este motivul principal pentru care cei doi încă păstrează legătura.

Citeste si: Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună? Dovada a fost publicată chiar de fosta doamnă din Izvorani

Fostul milionar vorbește despre fiica sa, Irina

      Irinel Columbeanu povestește cu mândrie despre fiica sa, care își dorește în prezent să urmeze facultatea de medicină.

      „  Irina este un copil cuminte, rebel atât cât i se permite. Idealurile ei sunt under construction , acolo unde locuiește, de exemplu, unul curent este să fie prima la învățătură în clasa ei. Ceea ce mi-aș dori pentru ea să facă în viață coincide cu ceea ce mi-am dorit și mie: ceva care să conteze, nu numai pentru ea, ci și pentru ceilalți.

Din acest punct de vedere, proiectul ei cu care eu sunt la curent este să facă medicina”, a mai declarat fostul miliardar pentru Cancan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

    

În prezent, Irinuca locuiește în S.U.A. cu mama sa. În ciuda faptului că în urma divorțului fostul soț a fost cel care a obținut custodia fetiței, după ce și-a pierdut averea, Irinel Columbeanu a decis că cel mai bine este ca Irina să locuiască peste ocean.

Monica Gabor are posibilitatea să îi ofere fetei nu numai educația necesară, dar și un trai mai mult decât decent. Fostul milionar spune că îi este dor de fiica sa, iar distanța mare dintre cei doi face lucrurile și mai complicate, însă este conștient de faptul că viitorul Irinucăi este mai strălucit în America.

      A fost mai simplu decât poate credeți, datorită faptului că atunci când a plecat nu știam că nu va mai reveni și că avea să stea mai mult acolo”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.

Citeste si: Este oficial! Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după o relație de 10 ani

 

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies