Irinel Columbeanu, noi declarații despre Monica Gabor: „Este inteligent temperamentală”

Monica Gabor
Monica Gabor

Irinel Columbeanu vorbește despre fosta lui soție și susține că în acest moment o vede „cu alți ochi”. la ce s-a referit, de fapt, cunoscutul om de afaceri.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți timp de cinci ani, perioadă în care a apărut și Irina, unica lor fetiță care în prezent lociuește în America. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc de la acel moment, iar divorțul lor a fost un subiect des publicat pe prima pagină a ziarelor.

Citeste si: Cum sa te distantezi si sa iti protejezi sufletul de o persoana toxica apropiata

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu[Sursa foto: Instagram ]

Cunoscutul om de afaceri a dezvăluit recent câteva informații despre relația pe care o are cu fiica sa, Irina, chiar dacă de o bună perioadă de timp comunică doar prin intermediul rețelelor de socializare. Mai mult, acesta a vorbit și despre fosta sa soție, recunoscând că în acest moment o vede total diferit.

Ce spune Irinel Columbeanu despre relația dintre Monica și Mr. Pink?

Potrivit declarațiilor făcute de-a lungul timpului, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, respectându-se reciproc. După ce Monica Gabor a apărut din nou pe primele pagini în urma despărțirii de Mr. Pink, fostul ei soț, Irinel Columbeanu, nu a ratat ocazia și a vorbit despre cum o vede acum pe aceasta, după ani întregi în care au stat separați.

Citeste si: Irina Mohora este mămică pentru a doua oară! Cum arată fetița frumoasei prezentatoare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Monica Gabor și Mr. Pink
Monica Gabor și Mr. Pink[Sursa foto: Instagram ]

„Este inteligent temperamentală. O văd cu alți ochi, mult mai lucizi, dar în continuare neinfluențat de terțele numeroase păreri. În continuare impetuoasă. Cele ce-mi vin acum în minte veți afla citindu-mi cât de curând se poate cartea", a declarat acesta pentru Ciao.ro

Mai mult, Irinel Columbeanu a adus în discuție și perioada în care Monica a fost căsătorită cu afaceristul american, însă nu a pus accentul pe cei doi, ci doar pe ceea ce și-a dorit întotdeauna fosta lui soție: să se stabilească în America.

Citeste si: Doi concurenți de la Puterea Dragostei au părăsit emisiunea! Ce au spus după eliminare: „Își uită și caracterul”

„Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța”, a mai spus acesta.

Cât de rar vorbește Irinel cu fiica sa și care este motivul: „Nu voi precupeți niciun efort”

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu[Sursa foto: Instagram ]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cei doi încearcă să țină legătura prin intermediul rețelelor de socializare, iar bărbatul spune că s-a obișnuit cu acest lucru. Deși nu și-a mai văzut fiica față în față de patru ani, omul de afaceri vorbește cu aceasta o singură dată pe săptămână, doar atunci când sună ea.

„Fizic (n.r. nu a mai văzut-o pe Irina), din vara lui 2018, virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie.

Cam odată pe săptămână (n.r. vorbește cu fiica lui), în general când sună ea", a declarat Irinel Columbeanu, pentru aceeași sursă.  

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

SEPTEMBRIE 2021: Horoscop CAPRICORN. Nativii zodiei Capricorn au succes în dragoste!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies