Ironia sorții: liderul bisericii care a declarat că noul coronavirus este provocat de căsătoriile gay s-a îmbolnăvit de COVID

Patriarhul Filaret
Patriarhul Filaret, din Ucraina, are coronavirus.

Un lider religios din Ucraina a blamat căsătoriile gay pentru existența virusului, la începutul pandemiei de coronavirus și se pare că a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Patriarhul Filaret are 91 de ani și conduce Biserica Ortodoxă Ucraineană- Patriarhia de la Kiev, așa că înțelepciunea ar trebui să fie punctul său forte. Se pare, însă, că patriarhul a dat vina pe căsătoriile între persoanele de același sex pentru existența noului coronavirus.

Citeste si: Cum se manifestă noul coronavirus? Dezvăluiri ale pacienților infectați cu noul coronavirus: „E o boală perversă”

Totuși, ironic este faptul că Patriarhul s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar Biserinca a transmis un comunicat de presă prin care a confirmat internarea acestuia. Din fericire, starea sa de sănătate este una „stabilă”, precum se arată în declarația emisă de instituție.

„Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru Preasfinția Sa Patriarhul Filaret, pentru ca Domnul Atotputernic să-l vindece pe Patriarh”, au mai transmis purtătorii de cuvânt.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre intrarea României în stare de urgență: „Suntem pregătiți!”

Patriarhul Filaret este infecat cu noul coronavirus!

Patriarhul Filaret a realizat numeroase declarații extrem de controversate, încă de la începutul pandemiei de coronavirus, cea potrivit căreia coronavirusul există din cauza persoanelor homosexuale fiind doar un singur exemplu.

Acesta a mai spus că această criză sanitară este răspunsul lui Dumnezeu la atitudinea oamenilor: „pedeapsa lui Dumnezeu pentru păcatele oamenilor”, mai exact.

„În primul rând, mă refer la căsătoria între persoane de același sex. Aceasta este cauza coronavirusului”, transmitea patriarhul Filaret în luna martie a acestui an. De altfel, din cauza declarațiilor sale, grupul pentru drepturile persoanelor care fac parte din comunitatea LGBTQ din Ucraina a decis să dea în judecată Patriarhul.

„Trebuie să le arătăm oamenilor că astfel de declarații venite din partea liderilor bisericii din Ucraina nu-și mai au locul”, a dezvăluit liderul grupării, la vremea respectivă.

Citeste si: Adelina Pestrițu și-a îngrijorat fanii! Ce a făcut după ce s-a infectat cu coronavirus



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum se manifestă noul coronavirus? Dezvăluiri ale pacienților infectați cu noul coronavirus: „E o boală perversă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies